valborg


kolla min fina gubbe jag ritade! hade ändå ingen bättre bild att lägga uuut.
godmorgon, även fast klockan är halv 3! har haft en riktigt underlig dröm..? och den kändes faktiskt en aning verklig. de började med att jag såg ett spöke, värsta läskigt eftersom man bara såg nederdelen av kroppen. så sprang jag och sa de till min nya granne jag hade fått, och då började spöket skrämma mig. eftersom det var förbjudet att prata om spöken och att dom fanns. och de kändes så verkligt när den drog mig i tröjan och grejer haha.. men jag kan inte förklara, för de var mycke läskigare än vad jag berättar. nu låter de som typ.. nått töntigt men sitter just nu och väntar tills duschen blir ledig, så jag kan duscha någon gång!!! sen är de majbrasa/valborg. har längtat så denna vecka! men hejdå.


nytt i garderoben

helå mina trogna läsare! nu har ni allt missat lite, ska till en början visa alla kläder jag köpt de senaste dagarna jag inte orkat tagit mig tid till att lägga upp. för de är sååå jobbigt ju..den sista bilden är de bara 2 vanliga bas thirtar, inge speciellt att ta bild på igentligen.
sen fick jag en kalleanka tshirt i posten, en försenad födelsedagspresent. att de alltid ska
ta sån tid att få hem kläder man bestället från h&m? fyllde år i februari och fick den nu.

sool

sol för 3/4 dagen? så skönt, och man känner att det riktigt bränner också. ska sätta på mig bikinin och lägga mig på gräsmattan med lite musik. vad jag ska göra senare, är nästa problem. blir ingen bild, för jag orkar inte ta/leta någon.

whats wrooong.vad är det här? varför åkte rodney ut när han fick fler röster än madde?
fall ni inte ser så har rodney fått 429 och madde 188..


GLAD PÅSK DÅ.glad påsk på er! har fått riktigt mycket godis idag, men inte ätit nästan någonting..? de är inte likt mig! men för övrigt har jag haft en bra dag, och extra glad blir man ju när de är så här varmt! orkar inte berätta vad som hänt idag, så istället ska jag och och lägga mig och kolla på film.

musiiic


gammal, men älskar denna låt.

äntligen lov.tjenixen, äntligen lov nu för min del. skönt att få vila ut från skolan i en vecka. eller hur? kom nyss av springbandet, powerwalkat i 15min. nu ska jag gå och byta byxor och senare ska jag vara med ett gäng muppar.
vi får se vad vi hittar på, vi hörsss!

colours make your day.


smått rolig bild!

nu ska jag börja blogga normal igen, har inte orkat att blogga eftersom jag vart sjuk. och då har det inte hänt något intressant under dagarna heller. ska gå och sätta mig ute på balkongen ett tag i det fina vädret sedan ska jag åka iväg och sola på ego. man blir glad uttav att vara brun konstigt nog?

boy i think about it every night, and day.tog mig till skolan idag även fast jag är sjuk, eftersom jag var tvungen att göra nationella. vet inte om det gick så bra, eftersom jag missuppfattade vad man skulle skriva om. man skulle skriva om vänskap eller kärlek som har ett långt avstånd, medans jag bara skrev om vänskap och hur det var. borde få göra om haha.. gick iallafall hem efter engelskan och ska kravla mig ner i sängen och kolla på tv. man ska njuta över att vara sjuk ibland. vilket de känns som jag är hela tiden, jag har dåligt imunförsvar... inte så nice.

yes, lördag.skulle igentligen åka in till stan idag men kände mig inge sugen på det nu.. ska vara med veronica emma och frida lite senare idag. gina har smittat mig, så jag börjar bli förkyld... ska gå ifrån datorn nu och städa till rummet. har suttit och kämpat med att skriva detta inlägg, för min '' i '' knapp funkar nästan inte, så jag måste slå på den... hatar att bokstaven också ska finnas i nästan varenda mening..


dodididamslutade 20 över 11, har bara suttit och gjort engelska nationella idag B & C delen. C delen gick inge alls bra.. hatar hörförståelse min hjärna blir till en enda gröt, i och för sig hatar engelska hur som hellst. mitt svagaste ämne! nu strax ska jag bege mig emot birsta, har inge speciellt jag måste köpa. ska bara kika!

talking to the moon.ligger i sängen men ben som värker. skolan gick hyffsat snabbt, och engelska muntliga gick väl bra. ligger iallafall på G nivå mer vet jag inte! var jättenervös i början, men efter att ha sagt lite mer så släppte det och flöt på. fast tappade ord ibland, men sånt händer. efter skolan gick jag hem till veronica, jag frida och veronica bakade och såg på film. plötsligt var klockan halv 7? och nu sitter jag här, ska äta lite sen sätta mig vid tv'n.


älska migtror inte jag har gråtit så här mycket till en film som till denna. det handlar om alice som inte bli accepterad för den hon är, vilket gör att hon blir utsatt för mobbning. folk runt omkring henne faller för grupptrycket och vågar inte rycka in med en hjälpande hand. den går inte att ladda ner men man kan se hela på youtube, innan så försökte jag få tag i den här torrenten men tur att den fans på yt. tycker att alla skolor borde visa den här för elverna för att visa hur långt det kan gå genom att utsätta någon för sånt här. även fast man inte tror det själv från första början.

helt vanlig dagnu har jag fått tillbaka min dator och nu finns det inge virus! har inte gjort något speciellt idag, hjälpt gina med sin läxa(bra e jag) och vart hos diana. väntar nu tills bigbrother börjar, vilket verkar vara dagarnas höjdpunkt för mig. snart kommer jag säkert bli nervös också, för vi har nationella i engelska imorgon. hoppas jag får g.. kommer säkert bli så att jag tappar bort ord för jag blir nervös. men tror inte hon vågar ge mig ig. hehehe.. hejdå

we belong to the music


smiilee


©im

var hos tandläkaren imorse det första jag gjorde, skulle laga ett början till hål så att det inte skulle bli värre. tog bedövning för första gången, har aldrig vågat för jag är rädd för sprutor. men det gick kanon! hade bara 2 lektioner så dagen gick snabbt, nu har jag suttit på mamma och pappas dator och kollat på gamla bilder. sen 07-08! sjukt vad tiden går snabbt, och alla var lika ful men så roliga att kolla på. ska göra något annat nu ett tag, min dator är hos mattias för den började bli så seg..

gymnastikfick inte så värst mycket sömn inatt. har vart på gymnastik tävling hela morgonen, det var första gången tindra tävlade. hon var lite blyg men hon lär sig, hon var jätteduktig annars. blev så sugen på att börja igen, men är lite förgammal och otränad.. allting har blivit så mycket mindre sedan jag var där sist, kan bero på att jag var så pass liten och allting kändes större än vad det igentligen är.


RSS 2.0