siick

knappt sovit någonting inatt för fick nästan 40 graders feber under natten. kunde varken sova med täcke eller utan. för var jag utan frös nåt så otroligt och hade jag täcke på så kändes de som jag var i afrika. har skickat mamma på affären för att köpa piggelin, brukar alltid kunna hjälpa för stunden. så vad ska jag göra idag? skulle igentligen åkt och träna idag.. men går ju inte med sån feber. sitter väl antagligen platsad framför tv'n eller datorn.


keep you much longer

tror jag har fått lårkaka, halkade i en stentrappa utanför emma. ramlade ner för alla trappor!

sitter med emma och veronica och nördar dator. dom tog med sig sina hit för vi hade inge bättre för oss. frida var med här, men hon skulle hem förut. köpte hem mig en tröja och ett par tights förut, efter det åkte alla vi till ica&donken och var där rätt länge, som vanligt då! ska fortsätta med det jag håller på med nu, hoppas ni haft en bra dag.


amatör

hej jag är en usel bloggare, en riktig amatör.

onödigt att skriva när jag inte har något roligt att förmedla och inga roliga bilder att visa. sitter i sängen, ser ut som ett troll och har slämhosta. jätte jobbigt, halsen är alldeles tjock. ska iväg på birsta alldeles strax, bara jag orkar fixa klart mig. åtminstånde kamma håret! var iallafall ledig igår, kändes som en lördag hela dagen, intressant va? men ska kila ifrån datorn nu.


we♥it, i brist på egna bilder.

trutt shey

orkar inte blogga, känns jobbigt och glömmer bort hela tiden. har iallafall tränat osv, har studiedag imorgon så blir att sova ut. men jag blev jätte trött redan vid halv 10? jag och veronica listade ut att det säkert var någonting i smoothien, vad annars! ska gå och lägga mig nu, får väl hoppas på att jag fortsätter blogga. annars vet jag inte!

evigt tjatande

har inte orkat blogga idag eller igår, blev iallafall ingen skola. har världens huvudverk och känner mig febrig just nu. kan bero på en sak. ska iallafall dra mig till veronica nu, ska plugga. består den här bloggen om att plugga eller?! man kan ju börja undra, känns som jag skriver de i varje inlägg typ ''HEJ IDAG SKA JAG PLUGGA'' ne men aa.

yogaa

har inte orkat blogga nu på morgonen, har vart trött och har måstat plugga inför hk provet. onödigt prov, varför ska man ens kunna hur mycket utrymme man måste ha vid matbordet? vem bryr sig.. ska iallafall till birsta nu och köpa nå träningskläder, lite senare vid halv 8 åker jag på yoga träning. förhoppningsvis blir det en liten uppdate senare, ingenting jag lovar.


googlebild.

bättre sent än aldrig!

skulle precis lägga in dagens förut, men då dog datorn. sen kom frida och veronica så blev ingenting av. har spenderat dagen eller eftermiddagen med dom ända tills nu. roligt! just nu känns det som om jag är i afrika, så varmt är det i mitt rum.. hjälpte ingenting när jag stängde elementet och öppnade fönstret. ska lägga mig och kolla på någon film nu! vet inte vilken, får se.



feels like i talking to myself

precis gjort mig klar, håller på väljer vilken tröja jag ska ha på mig. lite svårt för sånt nu för tiden. slänger in dagens outfit lite senare, efter jag ätit och så. medans kan jag slänga in en bra låt! gick inte att lägga in någon låt? vet inte vad orsaken var, men funkade inte. får kolla på det lite senare.

life is a game

godmorgon eller goddag kanske man ska säga, kom nyss upp från ett varmt ''morgon''bad. hade inte tid att uppdatera igår, men roligt hade jag iallafall. ska försöka ta mig upp från sängen nu och göra mig iordning.


har inga bilder att lägga ut, finns ingenting bra att ta på nu när det bara är snö ute.
så lägger typ bara ut gamla bilder sen i somras, om de inte är på mig så.

sånna som jag



har tråkigt så sitter och ritar på bilder i paint.. roligt!!1one

bombom

snart är det helg, visst går tiden fort? har iallafall haft en lång dag idag. torsdagar är alltid den tråkigaste dagen! sitter och dricker drickyoghurt nu iallafall, fick kallsup av den för jag hickade samtidigt som jag drack.. jag kan inte kontrolera mina hickar, för er som aldrig hört dom. låter som en groda som nyss fått en pungspark. vet inte vad jag ska göra. är väldigt trött. men får inte sova, måste göra någonting vättigt!


min framtid?

sitter och mejlar olika gymnasium skolor långt ifrån sundsvall, inriktningen som jag vill gå finns inte i sundsvall som det lät på syobjörn(en lärare som har hand om gymnasiumvalen). har inget emot att gå i skola någon annanstans bara det inte är för långt. inom stockholm skulle nog gå bra..

vill iallafall bli inredningsarsitekt, det är någonting jag gillar och hålla på med och känner mig bra på. det är någonting jag vill bli i framtiden för det verkar roligt och någonting som man kanske inte tröttnar på lätt. Annars vill jag bli psykolog om jag inte hittar någon bra skola i närheten. vill inte hålla på med äldre som har problem, utan barn som har svårt med familjen och andra saker i sitt liv. jag har själv vart barn då och vet att det inte är så lätt att berätta saker för varken vuxna eller vänner och inte heller hålla inom sig det, vill ge barn en bättre uppfattning om livet. att inte trycka ner eller skada sig själv. visa dom att saker ordnar sig och man kan gå vidare, att man inte ska ta snabbaste vägen ut.



nytt till garderoben!

efter skolan åkte jag iväg på birsta, skulle igentligen bara köpa torrschampoo men fick med mig andra saker hem. ett blommigt linne och en bh + små saker. Ska strax sätta mig och göra engelska, en kort författning om min bok som jag ska prata om imorgon + dens författare. jobbigt!



taac0s

stannade hemma idag från skolan, kallsvettades så kändes inge vidare att gå till skolan då. kanske för att jag gick hem i lite fö korta byxor, det var igentligen piratbyxor men var lite förstora så det blev nästan som vanliga. fick låna av frida eftersom jag hade suttit i snön och letat min sko jag tappade bort. hittade den sedan nergrävd i snön. kallt att ha på sig blöt sko sen!

är hungrig så ska gå och ta något att fika, eller kanske är dags för lunch? skulle vart
gott med tacos...

utåt

nu ska jag dra mig utåt, kommer in lite senare. blev ett väldigt kort och onödigt inlägg nu. men bara för att uppdatera gör jag det.


rihanna 1/11

kom nyss hem från frida, vi bokade platser till rihanna som kommer till stockholm i november, roligt! sedan ska vi försöka hitta något billigt hotel att bo på under natten, i värsta fall får vi vara vaken. men tror det fanns någon billig båt. men det är ju långt kvar tills dess så de är ingenting att stressa upp sig på nu. det kommer iallafall bli riktigt kul, längtar!


outfit

hela datorn blev jätte seg helt plötsligt, tar tusen år att ta upp en sak? men innan var den lika snabb som vanligt. därför skriver jag ett kort inlägg så att den inte får damp igen och det inte får att publicera det här. ska dra ut nu, skriver kanske mer när jag kommer in fall om datorn har blivit någe bättre.


slänger in en outfit som jag inte gjort på länge, glömde ta på mig strumpor..


only just a dream

var så trött inatt så jag somnade med kläderna på mig och lampan tänd. ligger i sängen, orkar inte pallra mig upp och duscha riktigt än. alltid skönt att lata sig lite.. vet inte vad som händer idag, vi får se.

hade värsta konstiga drömmen inatt, att jag var med i saw fast alla ''deltagare'' var inlåst i ett hus och att det fanns faror där. så träffade jag någon person där och vi planerade för att smita, men alla fönster var det galler för så man kunde inte smita igenom där. så försökte vi klippa sönder det med en nagelsak?!? gick inte så bra, och plötsligt så kom min mamma in i bilden och typ sparka in dörren eller nåt. och räddade alla (några hade dött redan under tiden) så på slutet så kom han jigsaw och försökte trycka någon vass sak i min mage, då vaknade jag av att jag hade jätte ont i magen också. knepigt..


smile to the camera

kom hem för ett tag sedan, var tvungen att åka hem tidigare för annars var jag tvungen att gå hem. det är 24° grader ute, jag och veronica har redan fått gått hem från ica. kändes som mina ben skulle få kramp. tillslut blev det kokhett och brändes på dem! mot slutet gick vi till gården, hände väl inget speciellt där. gick som sagt tidigt. lika bra det, annars hade jag frysit igäl!



i©e

och nu är jag här igen!

slutade skolan halv 2, inte så lång dag. och nu är det helg också, visst har veckan gått fort? snart ska jag fara till stan med några hel knasiga typer. vi får se fall jag kommer hem med någonting eller fall jag blir tomhänt! ska gå och fika någonting nu.. alltid småsugen på någonting. men jag håller mig ifrån sötsöker, det hjälper alltid med en macka. mycket nyttigare och bättre.


-

jag tar en pause, kommer när jag kommer. vi hörs!

helt slut

är så trött så orkar inte blogga, har redan blivit lite skolless.. bara tanken på prov och plugga. blir så strässad över allting! var iallafall på birsta efter skolan, köpte nya jeans och 2 tröjor. nu ska jag dra mig ifrån datorn, orkar inte sitta vid den, blir trött i ögonen! ska försöka gör något mer lite senare, men vi får se..


back to school

tillbaks till skolan nu ifrån ett skönt och långt lov. var ingen jobbig dag, hade bara 3 lektioner men ändå fick vi ''provschema'' eller vad man kallar det. nu är det bara en termin kvar av grundskolan, tråkigt men sant. har bestämt mig vad jag ska gå iallafall men inte vilken skola, hoppas att jag kommer in iallafall!

ska sätta mig och läsa ut boken så jag kan göra klart bokressentionen tills på fredag, jobbigt har 100 sidor kvar.. det är ju inte meningen att man ska sitta på lovet och göra läxor heller! därför vi har lov för att ta en pause från prov och läxor!


sötis

flugsvamp

hur ska jag någonsin kunna somna imorgon? om jag fortfarande är jätte pigg. mamma har lovat att väcka mig tidigt imorgon iallafall, hur kommer det gå? men då kanske jag iallafall bli trött framåt kvällen. jobbigt att lovet redan är slut, har ju knappt hunnit börja tycker man. ja men det dröjer inte länge tills nästa lov, dom är ju väldigt tätt nu den här terminen!


*

har gjort ny design men inte någon header, är inge bra på att göra sånna. så får väl pyssla med en ikväll eller så tar jag en som jag gjorde förut hos veronica. lite osäket!

veronica och frida sov iallafall här inatt, tur att man har stor säng då fast det var fortfarande trångt. vi somnade väl vid halv 8 och vaknade runt 3 tiden. mådde illa nästan hela kvällen så tillbringade en hel del på toalettgolvet med filt haha, men veronica och frida fick underhålla sig med film. åkte en sväng på birsta förut också. köpte en sak. vet inte vad vi ska göra nu, vi får se.


dreaming people

alldeles strax ska jag vara med emma,veronica och frida. har en känsla att jag inte kommer uppdatera mer idag, men vi får se. have a nice day! + att jag har bildbrist. orkar aldrig ta bilder, kanske får ta och göra det snart då.
därför tar jag bara någonting för er tittare och inte läsare.


close

hade glömt bort att det är 13:dags afton och att det stänger tidigare. så blev ingenting av! otur?


jag är inte gjord för dessa dar.

det måste vara min turdag idag, det började med att när jag vaknade slog jag pannan i sängen och inatt slog jag den i datorn? så nu inväntar jag vara en bula. och nyss slog jag lilltån i sängen, kändes som jag bröt den! vad kommer här näst?

nu ska jag iallafall dra mig mot birsta, eller alldeles strax när jag är klar. finns inte så mycket att göra när det är så kallt och snöigt ute. finns mer idéer på sommaren, visst? ska avsluta nu och skynda mig istället.





klias

jag har vänt på dygnet totalt, jag är uppe hela nätterna och sover halva dagarna. måste försöka vända på det snart igen.. måste hoppa in i duschen för det klias överallt, allergi i ögonen och utslag på armarna.. det gör mig tokig! minns förra året vilket besvär jag hade av utslagen jag fick på mina ben, jag kunde knappt ha tighta byxor för det stavdes så, fick ha mjukisbyxor hela tiden fast det kändes ändå. men det kommer vissa perioder då jag får utslag, det inte vad det kan bero på. arv tror jag, fast man växer ifrån det. allergin tror jag faktiskt är från djuren.. inte säkert men mest troligt.


sådär såg mina ben ut iallafall, synd om mig. (nej det är inte skabb) haha.. helt vanliga
utslag oki.

im back again!

jag är usel på att uppdatera, jag vaknade klockan 4 och sedan kom veronica hit och vi kollade på film. gick senare på promenad och sen gick jag själv ett tag efter jag släppt av henne. var på birsta igår och lovade att visa upp vad jag fick med mig, så för att liva upp inlägget får ni bilder på det.


inte orkat

orkade inte blogga igår och inte idag heller, har haft annat för mig och inte vart på humör för att skriva. lovar att skriva imorgon och visa vad jag köpte idag. vi hörs!

i long for you


du har vart efterlängtad, men inte lika god än vad jag föreställde mig.
gillar inte choklad så jätte mycket, men trode faktiskt att den skulle
vara god eftersom jag inte ätit på 1 år.

RSS 2.0