i går out

ska strax dra mig ut, senare vid 11 tiden åker vi in till stan. har tagit på mig mammas gamla jacka för min är kall, jag ser värsta biff ut i den.. men jag vill ju inte frysa! vi hörs inatt någongång, hoppas ni får en bra nyårsafton och bra start på året.


nytt år strax.

veronica och jag har vart vaken hela natten, är rätt trött nu. idag är det nyår, det kanske ni inte har missat. vet inte vart jag kommer befinna mig, men iallafall med mina käraste vänner. vi får helt enkelt se vart kvällen slutar, hör redan nu att folk utanför börjat tjuvstartat med raketerna haha.

jag ska börja med ett yttligare nyårslöfte, förra året hade jag godis förbud. eller aa iår kanske man säger. jag tror jag ska fortsätta med det också, har inte haft något stor sug för att äta godis just nu. ska iallafall sluta med dricka det här året, det borde väl gå lika bra som med godis. ska iallafall äta någon godis idag bara för att.


googlebild.

yttligare en dag på rea

orkade inte uppdatera efter bion, men bion var bra och sorlig mot slutet.. handlar om en tjej som haft en svår uppväxt om tvingats skiljas sina föräldrar och efter många år får träffa sin mamma när hon bara har någon dag på sig kvar att leva för att hon är mycket sjuk.

ska på birsta alldeles strax med veronica, får se fall jag hittar någonting denna gång av rean eftersom jag inte lyckades förra gången. vi får se när jag kommer hem och ha att bjuda på!


oseriöst med läpparna ok..

mer fanta pucko?

hade skrivit klart inlägget, rätt långt blev det också! sen så ba *poff* stängdes datorn? datorn hade inte ens varnat att batteriet var slut, konstigt. har kommit på att det inte är någon idé att måla mina naglar, dom är för korta och typ smala, eller så är det pänseln som är för bred. ska nog börja med stop'n'grow igen, men problemet är när jag väl får långa naglar så går dom av, av någon konstig anledning. ska iallafall på bio senare ikväll, minns inte vad den hette men den verkade bra! tills dess ska jag bara dega, kanske lägga mig i ett varmt bad med tanke på det kalla vädret utanför.


macke donken

sov nästintill hela förmiddagen, efter maten gick jag iväg till frida där även emma & elin befann sig. vi gick iväg till mc donalds för att köpa oss en paj, och varmchoklad. det måste ha bergis varit 20 minus ute, trode nästan ett tag att mina tår skulle trilla av även fast jag fick låna ett par tjocksockar av emma(du får dom imorgon). var väl nästan tur då att vi satt innte på donken i 3 timmar haha! personalen började till slut kolla konstigt på oss..


var nästan omöjligt att väcka mina fötter till liv.. därför fick mina vantar rycka in!

rea är gott

har varit på birsta hela dagen på mellandags rea med frida och emma, tyvärr fanns det dåligt av fina kläder som var på rean. blir man förvånad? nja. hittade iallafall 2 saker fast fick med mig 4 saker hem! fast ingenting av det var på rea haha.. mår illa kunde inte sova någonting inatt nästan fasst är inge trött? köpte iallafall ''mjukdress'' eller vad det nu heter, whatever. och 2 böcker, jag är läsnörd. jag älskar katarina von bredows böcker, jag har nästan alla. hon skriver mest ut till ungdomar, om familj & kärleksproblem, att de går igenom svåra tider oftast.




på middag!

Det är snöstorm ute, eller nästan iallafall! har nyss kommit hem från farmor&farfar, har varit på middag hos dom som vi alltid är denna dag efter jul! älskar farmors mat haha. när jag kom hem fick jag damsuga datorn för min fläckt har varit knepig dom sista dagarna, har blivit överhettad och sedan bara stängts av så chansade på att det säkert var något som hade kommit in i fläckten, och det var ju inte lite damm heller... stod ett bra tag med att få bort allt damm och nu sitter jag här!




då var julen över.

orkade inte blogga igår, hade iallafall en bra jul med mycket mat haha. det här är första gången på 3 år som jag inte fått magsjuka natten efter jul, konstigt att jag fått det 3 år i rak? men kanske för att man vräker i sig mycket olika saker då det är jul, gjorde dock inte det iår. eftersom jag har trappat ner så småsaker och slutat helt med godis, var inte heller sugen på maten.. men det kom ner iallafall lite. kommer att visa mina presenter lite senare förhoppningsvis! vaknade väldigt sent imorse, vid 3 men kunde inte sova igår, kollade på linas kvällsbok för första gången haha, den är ju rätt gammal men den var bra iallafall. idag blir det bara en slapp dag, det är 20 grader ute så ut vågar jag inte ta mig iallafall.

på måndag börjar ju stor rean, kommer vara rea på näst intill allting och nu har man ju pengar också!




fick vara tomte iår (wops) till er som tror på tomten, han kunde inte komma till oss
iår för det var för mycket att göra & mycke barn att gå till, så jag ställde upp ;)

en efterlängtad dag

GOD JUL GOTT FOLK

nu klockan 1 på natten står jag och väljer vad jag ska ha på mig imorgon, är jag inte ute lite sent? jag borde sova nu eftersom vi ska fira tidigt för en viss person i familjen åker och jobbar och FÖRSTÖR. nämner inga namn men hon sitter i rummet brevid nu. vet iallafall inte vad jag ska ha på mig, får iallafall inte ha mjukbyxor, kan jag kanske förstå varför också. men blir väl antingen jeans leler tights + något upp till som jag inte bestämt mig för.




äntligen klar.

äntligen klar med julhandling, men nu måste jag ju slå in alla julklappar också? kan inte ens slå i paket, dom blir bara knepiga. sätter på musik & grundstädar mitt rum för det första. hatar dagarna före jul, det går bara ut på städning och blablabla alla tjatar på mig. fel att göra det dagen innan och inte börja med det 3 veckor i förväg.



cover grenade - bruno mars. inte lite bra kille heller.

tell the world, im coming home.

ska till birsta nu med syster för att inhandla de sista klapparna, det är jul redan imorgon. otroligt? känns ju knappt. ska faktiskt hjälpa mamma nu med allt, har inte lyckats med det innan för jag är lat ''erkände cim nyss att hon var lat? '' ja otroligt, men det är skönt att vara lat faktiskt haha. måste gå och fixa mig, har fettigt hår och cirkus hela sundsvall är på birsta den här dagen, varför ska alla vara ute sista dagen? varför ska jag också vara det haha. men kommer ha mössa.. de är coolt det med!


allting du ser, har ett värde utan ord.

har valt att inte uppdatera idag, internet har vart kasst. har iallafall vart med några muppar & nu ska jag kolla på barnfilmer, alltid lika roligt.

en värld full av liv.

följde nyss veronica en bit, förut så åkte jag på birsta med emma&veronica. gick för det mesta bara runt men köpte faktiskt en julklapp till. efter var jag bara med veronica, vi gjorde väl inget speciellt, busade lite. känns inte som vi har fått lov, känns bara som en vanlig tisdag och att jag strax ska gå och lägga mig för att vakna upp tidigt och gå på yttligare en skoldag? ju äldre man blir desto mer åker väl julkänslan bort.. klart jag känner det nu också. men då längtade man så man nästan sprickte, nu tar man väl det som det kommer.


fin cam bild också ♥

gladtjej

nians hösttermins betyg, 9vg 1 mvg rästen G.

Bild  -   VG

Biologi  -  VG
Engelska  -  G
Fysik  -  VG
Geografi  - VG
Hem & konsumentkunskap  -  VG
Historia  -  VG
Idrott & hälsa  - G
Kemi  -  VG
Mattematik  - G
Spanska  - G
Musik  - VG
Religion(so)  - VG
Samhälle(so) - MVG
Slöjd - G
Svenska - G
Teknik - G

last day of school.

äntligen är sista skoldagen för iår slut. det ska bli sååå skönt med jullov i cirkus 20 dagar. blev nöjd med mina betyg, har höjt dom iallafall tummen upp för mig. kan visa er här nere vad jag fick. ska senare vara med veronica&emma, efter maten för emma ska åka och klippa sig före. blev lite förvånad när jag såg betygen faktiskt för charles(solärare) hade gett mig ig i religion? skulle igentligen ha VG men fick gå och prata med han och först gick det visst inte att byta det sa betyg's rektorn men det årdnade sig och dom ska kolla på det under lovet. men nu ska jag hjälpa mamma att göra knäck, undra om jag får äta det eftersom det är ju nästan som godis? är det godis verkligen eller är det kaka?

som ni kanske inte vet så har jag godisförbud och har haft sedan förra nyår, snart 1 år sen. har klarat mig bra, kan väl få små sug efter godis ibland om jag går förbi godis i affären. men inte så jobbigt, tycker jag är duktig som klarat mig. kommer få pengar på nyår också! eller lite efter eftersom allt har gått till juklappar och jag fyller år efter det också. det får väl vänta lite! men i början med godisförbudet var det lite svårt haha. andra dagen råkade jag och veronica äta en chokladruta utan att vi tänkte på det, man var ju så van att bara köpa nått och tugga på.


betyg

juste, hade totalt glömt bort att vi får våra betyg imorgon. vill höja mitt betyg annars blir jag suuur&arg och allt åt det håller. hade rätt bra betyg i slutet av 8an, något jag blev nöjd över iallafall. så varför inte bli ännu mer nöjd nu!? vill iallafall gå ut med höga betyg så jag kan bli det jag vill bli & tjäna mycket pengar när jag blir stor. bara man kämpar för något så kan man nå det och det är just det jag gör!


inte världens bästa men jag blev glad jag när fick det och såg de!

snuvig

stannade hemma idag, missar ändå ingenting men dom här dagarna är roliga. måste ta någonting varmt för halsen, även fast jag tycker allt varmt man kan dricka smakar äckligt, men vill inte ligga sjuk till jul! måste hjälpa mamma att städa också strax så vi kommer igång med julstädningen.


sista advent

idag är det 4:e och sista advent, visst går tiden snabbt? har gått och blivit riktigt förkyld därför ska jag lägga mig i ett varmt bad. skulle igentligen upp 9 imorse och följa med tindra på gymnastik men blev inte av, mamma väkte mig inte. var väl lika bra det! måste fara iväg något och köpa de sista klapparna, men man vågar ju knappt gå på offentliga platser längre sen självmordsbombandet. eftersom dom har nu bestämt att sätta bomber i massa olika varuhus i europa.. man chansen är nog inte så stor att dom kommer hit till sundsvall, om dom inte läser min blogg nurå.. oj!


du finns i varje steg, varje andetag.

kom nyss hem från birsta, har gått och önskat mig saker av mamma för jag fick inte köpa någonting innan jul.. så får vänta! längtar till måndagen efter jul så det är jul rea. nackdelen är att hela sundsvall är på birsta/stan då så blir lite trångt och alla köper upp allt!! men då har man mycke pengar och kan köpa mycke hihi. ska strax gå och möta veronica men hon skulle bara kolla klart på robinsson så under tiden ska jag plocka upp lite från rummet!



bildbrisssst.

näsblod

sitter här och blöder näsblod. jag blöder nästan alltid näsblod, vad kan det bero på? kanske för att man är strässad men det är de jag minnst känner mig just nu. har väll antagligen för känsliga nerver i näsan. mysigt inlägg men det är jobbigt!

huvudonta

har haft ont i huvudet sen jag kom hem, somnade framför tv'n. antagligen för att jag vart så strässad och knappt sovit någonting den här veckan. sitter inne hela kvällen för jag har fortfarande ont i huvudet, fall det blir bättre hör jag av mig till veronica&frida. men det är anledningen till noll uppdatering idag.


snöstorm ute också, vill ha värme & där var min hårfärg fin.. inte längre blö

3 sanningar

1. jag har komplex för mycket precis som dom flesta tonårstjejer, det är väl den åldern man trycker ner sig själv mest. men jag intalar alltid mig själv att det jämnar ut sig eftersom jag är rätt kort och det har mindre stället att sätta sig på. jag kommer antaligen bli längre och då kommer det nog fördela sig eftersom jag knappt äter så onyttigt längre.

2. jag har inte växt ifrån att vara mörkrädd, har alltid sen jag varit liten inbillat mig massa saker precis när man ska gå och lägga sig och allting är släckt. det kan vara från clowner i dörren till psykbarn i fönstret, det är precis som att jag retar upp mig själv även fast jag vet att jag är rädd för det? hjärnan lurar mig. för att minska på det här måste jag alltid ligga med huvudet utåt och inte in mot väggen för annars känns det som någon ska göra någonting på mig bakifrån.. brukar även sova med fönster lampan tänd haha!

3. jag har inte förändrats så särkilt mycket sen jag var liten, har väl blivit smalare i ansiktet men folk som besöker min blogg eller också vissa irl tycker jag ser yngre ut än vad jag är fast jag själv inte tycker det. folk brukar ibland fråga fall jag ljuger om min ålder men nej, jag är 15 och inte 12-13!



lika som bär?


visst var jag lite lik icajerry när jag var liten haha!?

strömavbrott

har varit strömavbrott här i hela ljusta och birsta i en timme, började upptäcka det påväg hem i bussen för det var alldeles kolsvart ute. alltså inte ens väglamporna funkade.. veronica följde med mig hem tills det funkade igen, under tiden spelade vi monopol med gina och nicklas med massa ljus omkring oss. det skulle vart såhär till imorgon också för då kanske vi skulle slippa gå på skolan haha. men ska kolla igenom matten nu, sista provet imorgon. gäller att greja det för samma dag sätts betygen..



mysigt med ljus iallafall!

ska ta en krabburgare.

sitter och redigerar bilder i något roligt program hehe! senare ska jag vara med cheyorna och vi ska göra det jag är bäst på.. nämligen äta haha.. men medans ska jag kolla igenom blogglovin som jag inte har gjort på 7miljoner år. har typ 2500 inlägg att läsa, lite jobbigt. ska iallafall gå och byta byxor nu så kan jag lägga in outfit.


tog en slarvig bild i spegeln, dom blir aldrig bra där men orkar inte hålla på, måste
skynda mig litegranna. har inte haft den där koftan sen i 6an haha, lite gammal...
dags att ränsa garderoben snart igen! btw mitt hår ser orange ut på bilden..
blir alltid det på bild, men irl är det typ normal mörkblond färg, knepigt.

en dag närmare jul

nu är det bara 1 vecka kvar till lov gott folk! eller vissa kanske slutar tidigare och vissa senare men för mig är det precis en vecka kvar!

ska gå och springa lite på bandet och träna på fysiken medans, känner att de behövs lite. kommer inte blogga så mycket idag, eller det gör jag ju inte annars heller men så ni vet, vi hörs kanske! ciao

måste också kolla efter någonting att ha till julafton, vill inte ha min klänning jag hade på dopet för den var inge skön att ha på sig, får de vad det blir. tyckte iallafall att den här var fin!


Vila - 299kr

lucia för 9 år sedan..

jag på lucian för många år sedan, var på förskolan.
shit va tiden går fort, känns som nyss...





but we did it.

lucian idag gick inte som planerat, riktigt misslyckat. uppställningen blev inte så bra, nästan inga kunde texten och stod och skrattade eller iallafall jag. men någongång måste sånt här också hända haha! blev iallafall så att vi hade 1 riktig lektion idag. nu ska jag gå ifrån datorn och hitta på någonting annat ciao!


12 dagar kvar.

godmorgon, drömde en knepig dröm jag fyllde år men ingen sa grattis eller gav mig paket. sen efter ett tag hade jag visst tagit fel på dag? men idag är det 3:e advent fort det går, känns som det nyss var 1:a. idag har jag fullt upp. ska träna på luciatjosan sedan städa rummet, det är inte alls stökigt bara miljontals jeans utspridda över hela golvet och handukar.. ska göra pepparkakshus också, det är ett måste till jul. vi hörs senare!


bio

var på bio förut, kollade på pirnah eller vad de nu hette. nu kommer jag inte våga bada på ett tag, den var jätte äcklig men väldigt bra. har inte uppdatera något idag pga av att jag inte orkar, har haft annat för mig som att dega. men i hörs mer imorgon förhoppningsvis. ciao



say you love me, that you care.

eftersom jag inte har nått bättre för mig så börjar jag blogga igen, wow 1-2 dagars paus, långt jag kunde hålla mig va?

frida orkade inte hitta på någonting så nu sitter jag här och ingenting att göra, resten är på luciavakan. jag kunde inte lämna in min lapp för de var för sent stod de på lappen iallafall. har tappat bort mitt busskort så kan inte åka någonstans. så därför sitter jag här alldeles själv och gör exakt ingenting. ska väl ladda hem någon film och kanske lägga mig tidigt, brukar alltid vara sådär jättetrött på fredagar, kanske för att jag haft en jobbig skolvecka bakom mig. har lusft att kasta mig i snön med bikini men aldrig mer! sist jag gjorde det fick jag panik fick nästan hjärtattack så kallt var det haha. men jag kan få för mig lite konstiga saker när jag har för mycket energi i kroppen tex då jag suttit still jätte länge. blir typ hyyper!! och känns som jag kommer bli det snart.. men hejdå


A whole new world




värsta ball att han kan sjunga grymt både med kill och tjej röst,
tycker han var bäst med tjejröst faktiskt.
om man inte skulle ha sätt vilken som sjöng
så skulle man kunna tro att det var en tjej och en kille. läskigt!

paus

tar en paus till jag har någont intressant att skriva. vi hörs när vi hörs.

det finns i oss flesta.

Det har nog alltid funnits en konservatism i mig. jag vill ha allting som det alltid har varit, och vill inte förändra någonting. klart får saker läggas till, men bara självaste grunden i det hela finns kvar. hur jobbigt är det inte att förlora vänner eller andra som hjärtat slår extra slag för? att ibland få tänka att man önskar att allting skulle vara som förut, för då var allting bättre. ibland blir saker mycket bättre men det kan även bli värre. men jag antar att livet alltid kommer vara som en bergodahlbana, ibland är det hur bra som hellst men det måste alltid finnas ett mörker i det hela. Det kanske är meningen att falla isär för att kunna bli hel igen? det nog skulle bli lite uttjatat att ha allting som vanligt, man behöver nog lite förändringar ibland för att kunna gå vidare.

I say forever, you say whatever.

sitter och väntar tills veronica slutar så åker vi iväg till birsta för ett yttligare försök att få med oss julklappar hem. det blir ju näst intill alltid att man vill handla saker till sig själv. men sitter och äter flingor nu och ska gå och byta byxor. vi hörs sen när jag kommer hem ♥


if you have lost somebody, put youre hands up.


ska gå och lägga mig alldeles strax, imorgon väntar yttligare en
skoldag att ta sig igenom, det är väl bara 2 veckor kvar sen är det lov?
sista veckan då betygen är satt så är det hur slappts som hälst.
lovar et att imorgon ska jag hitta på lite mer roligare och ''läsvärdigare'' inlägg,
min hjärna är så snål på idéer bara. vi hörs imorgon antar jag! ciao

open my eyes, it was only just a dream.

hemma från yttligare en skoldag, den slappaste dagen är det iallafall. idag måste jag iallafall börja på soinlämningen och komma på vad min teknik ska handla om osv. så jag tror iallafall jag inte kommer vara rastlös, men som vanligt fastnar jag med massa onödiga saker framför datorn. Snart är det jullov iallafall, längtar... vi hörs ciao.

orkar inte lägga in någon bild, har ingen bra.

snyggast kändis

eftersom jag inte har någonting särskilt att skriva om så tog jag en såndär sak från en tjej's blogg vad man kan skriva om varje dag, men tog bara en dag jag tyckte verkade roligt att skriva om och dela med mig om. nämnligen ''snyggaste kändis killen'' svårt men jag tycker faktiskt jordan jansen, fast han är mer sockersöt än snygg. så isåfall kommer harry edeen på andra platts, han var med i peter pan som dom små hemlösa barnen när han var yngre. minns att när jag var liten och kollade på den så var han den sötaste av dom alla. klart att man blev lite ''kär'' i den man tyckte va snygg eftersom man inte riktigt visste vad kär innebar.

kan säga en sak ocskå, att när jag var mindre var jag kär i baloo i lilla djungelboken. helt sär, jag drömde om honom och låtsaddes att han fanns med mig, typ som en låtsas kompis. hade en väldigt stor fantasi när jag var mindre, har väl fortfarande det men den var verkligen huuur konstig som hellst förut. att bli kär i seriefigurer kanske inte är någonting varenda unge bli idag?


jordan jansen

harry eden

man lär sig mycket av att vara en ensam krigare.

oj glömde bort att uppdatera igår, var så trött så jag somnade med datorn i knät. men var iallafall med frida,veronica & emma på kvällen. har fortfarande ont sen jag ramlade haha, jag och veronica tävlade om vem som kunde sparka på ballongen först så snublade ja över en isklump och gjorde en sne kullebytta.. var inte så skönt. Söndagar är alltid så slappa så ska väll anpassa mig efter dagen, alltså slöa! hejs


har total bildbrist, fast ändå har jag fullt med bilder på datorn.. men dom är fula hehe.

grattis mattias!

sitter just nu på kalas för mattias(systers kille) fyller år! grattis på honom. han inte uppdatera förut för jag städade rummet och glömde hur mycket klockan var eftersom vi skulle fara vid 5 och hämta farmor&mormor. ska gå ifrån datorn och äta lite kakor! vi hörs


dom har typ inga bilder på sin dator som tillhör mig så tog bara någon random från i somras.
kan fortfarande stå på händer, men när jag skulle försöka gå på dom så gjorde jag typ en
voldt och slog ryggen och handleden.. inte ok!

gnight!

kör på en tidig kväll idag, känner mig trött och rastlös. man kan säga att idol finalen redan är avgjort, minnah kanske har 5% chans att vinna över jay så vi låter hon drömma. men jag skriver mer imorgon så jag underhåller er ''läsare'' med en bild&låt.




det här är en av mina favoriter och har vart i en lång tid tillbaka, det får mig tänka
på olika perioder då jag lyssnade som mest på den här! tycker texten är fin..!

birstaa

kom nyss hem från birsta, vart borta näst intill 5 timmar. och fick bara med 2 grejor hem? 1 packet och en tröja till mig själv. skulle igentligen ge tröjan i julklapp men kände att det var längesen jag unnade mig någonting själv. så behöll den! ska någon dag till och köpa lite mera, ändå rätt lång tid kvar! nu ska jag bara vänta tills stripsen blir klara och äta så ska jag vara med emma,frida och veronica! ha en bra kväll ciao


ursäkta!

har inte riktigt haft tid till att göra mer än ett inlägg per dag, dom senaste dagarna har jag haft jätte mycket på skolan och som jag vill klara ett bra resultat till, men nu är det äntligen gjort. då kommer jag försöka göra lite mera inlägg än vad jag gjort nu! ska gå och duscha för sedan ska jag på birsta, det är ju strax jul så ska köpa in några julklappa. har ju en heldel att köpa till eftersom vi kommer bara många detta år som vi även brukat dom andra åren. får se fall jag hinner med mig, vi hörs lite senare!


duschen kallar!

ipod, tack rickard!

påväg hem från skolan fick jag sms av Rickard(syrras förra kille) att jag hade fått paket, när jag kom hem gick jag direkt till brevlådan och såg att jag hade fått en ipod toutch!! tack så hemskt mycket rickard, blev jätteglad för att jag fick den! ska bara vänta tills den ''tinat'' så kan jag testa den lite medans jag sitter och tränar på svenskan. för er som inte vet vad det är så är den som en mp4 blandat med en iphone, man kan alltså lyssna på musik och gå in på internet med den tror jag, men inte ringa och smsa :) tack ännu en gång rickard ♥


gymnasie besök.

tar det här lite snabbt eftersom jag måste tillbringa näst intill hela kvällen framför fysikboken. idag har vi vart på gymnasium besök yttligare en gång och tror jag kanske har bestämt mig vilken linje jag ska gå men inte vilken skola isåfall.. ska iallafall gå psykologi, hette typ kominikation & beteende vetenskap. men är inte helt 100. men hejdå


RSS 2.0