nytt

igår köpte mamma&pappa nya hyllor åt mig eftersom dom bruka inte skulle passa in till mina andra nya möbler. vet inte riktigt hur jag ska ha dom eller vart dom ska vara. känns iallafall som att dom tycker upp rummet lite mer, bättre det än att det står tomt på vissa ställen. har väl bara lite småsaker kvar i rummet sen är de klart. ska kanske få byta till trägolv också eftersom ingen gillar det nuvarande golver + att jag har råkatt bärnna sönder det med min plattång..




när jag ändå håller på så kan jag lägga ut dagens outFIT, har iallafall bestämt mig att sätta
upp spegeln där den står och tv'n åt höger. då är den precis framför sängen.

breakeven

lite kort, sitter och ska fortsätta med min nästan klara engelska inlämning. har rätt mycket nu innan denna vecka är klar.. kanske bäst att ligga i eftersom man söker med detta betyg? vill iallafall gå ut med bra betyg. så skriver mer när engelskan är klar, den har bara lite små detaljer kvar. så vi hörs sen så länge!


trötthet.

hyffsat trött jag är nu, har till&med blivit mörkt när man ska gå hem från skolan, och bara för att göra de jävligare så är det dökallt. hoppas denna vinter går fort och låter sommaren komma in istället, den är bättre på många sätt. fast vintern har väll sina bra sidor också, men väldigt seg för mig som inte håller på med någonting som har med vinter och göra. vet inte vad jag ska hitta på nu, brukar aldrig ha nått speciellt sug till att göra någonting när jag haft en skoldag bakom mig. så får väl se, ciao!

isiskallt

kom nästan nyss hem, förskräckligt vad kallt det är ute och det här är bara början? jag känner knappt mina tår och det går inge vidare att skriva heller eftersom mina fingrar är som isbitar. dumt nog så valde jag helt fel skor, kanske inte så bra att välja att ta på sig tygskor nu när det är 10 minus ute? lätt att vara efterklok. ska gå och ta ett fotbad strax för jag orkar inte lägga mig i badet en gång till, badade faktiskt imorse. sedan blir det bara till att dega till läggdags, skriver kanske yttligare ett inlägg senare. ciao




en blogg blir roligare med mycket bilder, så försöker lägga ut mycket!

bråttom!!

nu måste jag skynda mig till bussen till stan, ska på julskyltning med veronica&emma. vi hörs när jag kommer hem, tar dagens outfit så länge ciao!



första advent

godmorgon, tråkigt att vakna upp och veta att helgen redan är slut den borde vara längre!

idag är det första advent, vet inte riktigt vad det innebär, bara att man ska tända ett ljus för att vänta in julen..? men det är säkert någonting med jesus att göra, håller inte koll på sådant. idag är det julskyltning och som varje år ska man väl iallafall åka ner och kolla. håller på spelar bubble trubble för jag har ingenting bättre för mig och ska fortsätta med det. kommer bara till bana 5.. men hejdå


new

har gjort om lite här, men det är bara för tillfället. ska göra en annan header och tänker inte ha den här färgen för det var fult haha. men det var bättre än mitt förra iallafall. har vart övertrött hela dagen så kommer inte kunna sova nått.. men vi får hoppas att jag lyckas så kanske vi hörs en gång till, ciao.


apor är håriga

skulle ju som sagt till huddik idag men blev inte av för att när vi nästan var framme så hade dom stängt av vägen, det inte riktigt varför men under hela bilresan så var det nästan som snöstorm. så vi for på kina resturang istället och sedan till birsta där efter en lång tid veronica kom. nu sitter vi här och gör ingenting, är jätte seg i huvudet har måsta skrivit om flera gånger. ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi.

*

huddik

har vart på dåligt humör ända sen igår kväll, därför valde jag att inte uppdatera någonting för det fanns ändå ingenting vättigt att säga.. ska strax till huddick med diana, simon och mattias, hör av mig när jag kommer hem. vet inte riktigt när det är, men jag kommer väl när jag kommer.


äntligen fredag.

nu är det äntligen fredag gott folk!

det är riktigt kallt ute nu, påväg hem så kändes det som jag knappt hade varken ben eller näsan kvar. idag så kommer tindra hit och sover över, så ska väl vara med hon eftersom hon vill det. får väl försöka hitta på någonting roligt med henne. har väl vart helt okej dag, finns ingenting att klaga på iallafall förutom att folk ska hålla på fjanta sig att kasta stinkbomber, dom tjänar ingenting på det utan drabbar sig själv och alla andra också.


rihanna ft eminem




såg att det kommit en part 2 av rihanna ft eminem - love the way you lie. 
kanske lite sen att upptäcka den, men är inte så som håller koll på när låtar
kommer och sånt. själv tycker jag att part 2 är bättre, finare text.

headhurt

stannade hemma imorse, hade huvudverk och började svamla. när mamma frågade vilke klass jag gick i så svarade jag 3B var ett tag sedan det.. kände mig lite knasig i huvudet, vaknade tusen gånger inatt och trode det var skola. jobbigt eftersom det kändes som att jag knappt hade sovit någoting inatt.. ligger just nu och kollar på svampbob. ska gå ifrån datorn för det är jobbigt att sitta när man har ont i huvudet.. tänkte bara göra ett inlägg. vi hörs kanske senare, ciao.


längtar till sommar, fast jul också!!

musiccc

det här blir sista inlägget för idag, är trött och måste sova! delar med mig av en låt jag sitter och lyssnar på nu så sen får det vara nog. vi hörs imorgon istället, det blir bra så!



äcklig tanke..

ibland är det läskigt att tänka vad som händer efter döden, det är inte bra att tänka för mycket på det för man kan bli psykiskt sjuk. men det finns så många olika funderingar man vill dela med sig om, vad händer igentligen efter döden? finns ingenting som är rätt eller fel eftersom det inte finns någon riktigt logisk och rätt förklaring. vissa tror att man återföds på nytt, och andra tror man kommer till något annat ställe. jag själv tror att allas själar flyger omkring här iväntan på att få en ny kropp att återvända till. har hört historier om vad som hänt efterfolk varit nära på att dö, att när man drunknar hör man musik och kommer till blomsterängar. kanske det händer olika saker beroende på vad man dör av? vad tror ni händer? tycker det är roligt att diskutera kring det här ämnet, och vad finns det igentligen vid slutet av rymden? är den så oändlig som alla påstår? men vad kommer efter det onändliga då.. men vad det än befinner sig där måste det ju finnas någonting som kommer härnäst? äcklig tanke, men ändå spännande även fast man blir irreterad på att man aldrig kommer kunna lista ut vad svaret igentligen är... vad tycker ni?


he-he dom e fräziga.

hug





det gör ont, men går ändå. du kan alltid vända om!

hejsan ni där ute, just nu sitter jag och äter syltkakor. har aldrig gillar dom förut men för någon dag sen var jag jätte sockersugen och vi hade imprencip bara det hemma så var tvungen att ta det.. åt några stycken och lärde mig förstå att dom är faktiskt god om man känner efter! ska börja möblera om rummet idag och städa till det lite, som det ser ut nu är det massa lådor utspridda på golvet som måste tas bort och vissa saker måste plockas upp från dom. blir nog inget stort problem, men nu ska jag försöka handskas med att läsa igenom alla 900 inlägg på bloglovin. vi hörs, ciao : D


forming what you think of.



music of the day


börjar gilla håkan hellström jätte mycket, lyssnar oftast på honom nu för tiden.
han är bra och texterna är bättre.

blabla

hejsan, har jätte ont i huvudet så detta får gå fort. skolan har väl vart som alla andra skoldagar inget mer med det. efter så gick vi oh tränade inför lucia och det har kommit mycker mer och vill vara med, ju fler desto roligare! ska inte göra någonting speciellt idag, blir alltid trött efter att ha haft spanska som sista lektion. sen är alltid så långsam så det känns som den tar hundra år att gå igenom. men har ingenting mer ''intressant'' att tala ut så vi hörs. ciao!


tänker inte lägga in sånt här varje dag, har ändå aldrig så märkvärdiga
kläder att visa. men idag hade jag på detta.. om ni orkar bry er haha!
(står as konstigt för att jag har spegeln på sängen så var tvungen att börja
lite på mig så allt skulle komma med, förutom huvudet! )

gymnasium..

kan inte förstå vad snabbt tiden går, tiden bara rusar förbi och snart ska jag bestämma mitt största val hitills. bestämma hur min framtid ska se ut. kommer inte kunna lämna den vanliga gamla skolan man alltid går till, även fast man blir så jävla skol less ibland. det är som ett andra hem, folk man nästan växt upp med finns där. kommer kännas konstigt att komma till en helt ny skola men helt nya folk. kommer vara pinsamt från början, men man lär väl sig hitta ett mönster att gå i. hitta nya vänner att umgås med. men är det igentligen någonting att oroa sig över? man har ju tid över för att vara med dom man skiljer sig från, men det kommer kännas tomt att inte träffas lika mycket som man brukar. jag är inte redo för att bestäma vad jag bli bli när jag blir stor.. jag känner mig fortfarande som en 10åring som behöver leka av mig några år till... jag gruvar mig så mycket inför det här. någon där ute som känner som mig? att ta ett steg närmare till ''vuxenlivet''? det är väl bara svårt att vänja ifrån sig saker man har gjort i 9 år. att byta från lågstadiet till högstadiet var bara en häftig grej, men det här? njaa.. känns bara konstigt i magen när man tänker på det..


man hinner knappt blinka till innan allting är borta.
timmar blir till dagar, ja åren blir för korta.
skulle kunna spola tillbaka tiden bara jag fick,
ja ibland önska jag att det gick.. /c.




jag gör som grodorna, lever på hoppet.

sitter och plåstrar om mitt finger, skulle göra strips till middag förut som glömde helt bort att jag hade dom i ugnen. så när jag kom på det var stripsen brända och brände mig på plåten. brandallarmet eller vad det heter började pipa haha.. kollar på paradis hotel medans nu, fel personer som åkte! men ska fortsätta kolla nu. ciao

sokkladpudding

hejsan, kom nyss hem med veronica. vi håller på att göra chokladpudding. so provet gick väl hyffsat bra, bara det att jag missuppfattade några frågor! men hoppas på det bästa. vet inte vad som händer senare idag men vi får se, ska gå och umgås med veronica nu så kanske vi hörs senare. ciao!


gammal bild, från våras. hade ljusare hår och st000r utväxt.

kalle ankor

verkar som att det är någonting fel med blogg.se? jag kan inte gå in och kolla på andra bloggar och har inte kunnat gjort det på hela dagen, eller så är det fel på min dator.. iallafall så är det konstigt. har bara kunnat gått in på ett par få stycken.

just nu sitter jag och kollar på beck fast det är paus nu så det börjar efter nyheterna. imellan åt så läser jag lite so eftersom jag har prov imorgon.. skulle behöva en dag till på mig. imorgon börjar skolan igen efter en skön helg. helgen har gått fort som vanligt fast jag inte gjort någonting speciellt? ska avsluta detta nu och fortsätta kolla på tv, vi hörs imorgon fall jag inte lägger in någonting mer innan jag går och lägger mig. hejs


har inga andra bilder, för jag sitter inte på min dator. en bild sen i somras
då alla ankor typ attakerade oss haha!

tråkig söndag

hejsan! vaknade nyss, eller har vaknat flera gånger men har velat fortsätta min dröm som var så spännande så somnade om varje gång! söndagar är så tråkiga, så vad ska man göra? måste duscha idag iallafall, men det bli nog ikväll. ligger nu med gurriz i sängen och halvsover. vi hörs senare!


spöke


lekte i något konstigt pogram jag tog hem haha, bilden blev lite små
läskig... liknar typ ett spöke!

clothes 2

hejsan, ny dag igen då! känner mig fortfarande krasslig så for vila upp mig idag. ska till mormor & morfar för att fira dom också för mormor fyller år idag och morfar imorgon! tänkte lägga in yttligare massa saker jag önskar mig till jul inom kläd håll alltså. hoppas ni mår bättre än jag så hörs vi senare!


gillar mössor som ni märker!

kortkort

känner att jag börjar bli sjuk.. får hoppas att det inte blir så då, fast har ju en syster som låg hemma med 40 i feber. orkar inte skriva mer nu, skodagen var jobbig hejdå.

mattematik



har suttit med matten snart 1½ timme, min bror försökte förklara för mig det där med enheter. han blev lite smått irreterad eftersom jag inte förstod de första 20 minuterna men den fick jag in lite iallafall, så jag har blivit lite smartare av dom här 1½ timmarna. måste få vg imorgon för då har jag chans till ett vg i betyg, bara att fortsätta kämpa!


gymnasium

hej! idag har vi inte haft någon skola, istället så var vi tvungen att åka och kolla på olika gymnasium för att få en bättre uppfattning hur skolorna är och vilka linjer man kan välja i dom. nu efter det här så har jag fått svårt att bestämma mig.. antingen spykolog men det är så mycket plugg, först gymnasiumet 3 år sen så måste jag plugga vidare ungefär 5 år.. men när man väl gjort det är det väl värt det, vill också gå media och Estetik, men vet inte fall det finns så många jobb att få tag i när man gått klar, det kanske har ändrat sig på dom 3 åren? hoppas. det verkade iallafall roligt för det är massvis med saker jag är intresserad av, har ju ett bra tag till att tänka över vad jag vill. behöver ju somsagt inte bestämma det just nu!

idag fyller mamma år, köpte en present till hon när vi hade håltimme från att kolla på skolor. hon blev glad iallafall och det är huvudsaken. senare kommer släktningar och ska fira hon och sen måste jag plugga myycket matte. har prov imorgon och det är svårt kapittel, men ska inte utråka min blogg med läxorläxorläxor, det skiter väl läsare fullständigt i. vi får se om vi hörs sen, lägger väl upp 1 till inlägg bara för att inte vara så snål. vi hörs!


okej jag gillar inte hårdrock, men jag ville inte se tråkig ut på bilden
så gjrode bara någonting.. faktum är att jag hatar hårdrock.. det där
gick inte riktigt ihop men!

cody



blir det här kanske ''nya'' justinbieber? sveriges ungdoms tjejers nya ''drömkille''? det återstår väl att vänta. eller hur man säget haha! justin bieber har aldrig heller vart en drömkille för mig, bara någonting mina öron gillar att lyssna på.

piercing



ungefär sådär ser det ut, tog bara ett öra från google för jag hade ingen på mitt på datorn och sen så orkade jag inte gå och knäppa. skulle vilja göra sån där piercing, det är coolt. vet inte riktigt vad det heter så kan inte läsa om det på internet, någon som vet? men iallafall så är det som små diamanter man ''borrar'' in pyttelite i huden. ska försöka läsa om det fall det verkar bra, skulle vilja göra sånt annars!

en vanlig trist dag

hejsan! kom nyss hem, skolan har bara vart jobbig och besvärlig till mesta del. vart jätte trött på sista lektionen som vanligt då vi har spanska. senare ska jag på utvecklingssamtal och efter det köpa en ny säng jag vill ha. får
ta mig i kragen och sätta igång med lite matte också, prov på fredag och kappitlet är svårt.. börjar bli skol less.. vill ha jullov nu! vi hörs senare


telefonsäljare

hatar konstiga nummer som ringer till mig hela tiden, nu för tiden vill jag inte svara dom för dom försöker bara lura på än massvis med saker. sist jag svarade så handlade det om nån försäkring, varför ringa till mig som bara är ett barn och inte kan binda mig till det och inte har någon koll på sånt? dom är bara jobbiga och fast man säger nej så tvingar dom nästan i än någonting. så kommer inte svara mer på sånt här förän jag är äldre och förstår mig på sånt här och är inntresserad!


googlebild!

lucia

kom nyss hem, igentligen slutade jag vid 1 men stannade kvar för vi skulle bestämma inför lucian som snart är. var bara 4 där, men dom flesta visste nog inte att det var så vi måste värva in. man ska väl ta chansen nu när man går sista året i gymnasiumet där man för det mesta del har det här. vet inte vad jag ska hitta på nu, ska sätta på tv'n för nu snart är det svampbob haha! härlig figur. troligt vis lägger jag väl in fler inlägg senare, det är ju lång tid kvar av dagen så vi hörs då!


yes she is!!!

märka!

ska börja märka vissa av mina bilder för säkerhets fall så ingen tar dom, kommer inte märka alla men dom jag vill hålla för mig själv. för nu förtiden kan vem som helst fejka allt och alla. ska gå och göra mig klar för sängen nu så att jag kommer upp imorgon på skolan. måste nog duscha först om jag inte gör det imorgon bitti, men det är så segt att göra det på morgonen men ändå skönt... vi får se vad jag gör, får ta och fundera på det ett tag. vi hörs!


clothes


vill ha detta nu!! har ju pengar att köpa dom själv med dom måste jag spara, måste börja köpa julklappar för dom nu också.. så får önska mig till julklapp eller tills jag fyller år. men vill gärna ha mössan innan vintern är övet.. den är snygg och har velat haft den länge, sama med sweet tröjan. den gråa är bara någon random tröja som var häftig och såg skön ut, gillar såndär tröjar. lite tjockare tyg än vanligt men det är ingen tjocktröja. men ska leta vidare och ge på min önskelista, och hoppas att jag får det hehe! ciao!

språkresa

håller på kollar lite på internet om språkresor. kanske ska åka på en sådan till sommaren med veronica,frida och emma. mamma sa att vi får se lite närmare inpå, men måste betala en stor summa själv. men jag är väldigt bra på att spara till saker så det är nog inte så svårt, kommer ju också få väldigt mycket på nyår eftersom jag har haft godisförbud. det kommer bli jätte roligt, och vet några som vart på sån här som tyckt att det vart de roligaste dom gjort :)


svampbob

hejsan, slutade vid 2 och nu ligger jag och kollar på svampbob med tindra. det är alltid lika roligt, fast man har sätt alla avsnitt miljoner gånger. ska inte göra någonting speciellt idag, som alltid är man trött efter en jobbig skoldag. ikväll är det mycket bra på tv så ska sitta platsad där, måste duscha också.. men vi hörs hejdå!


mina vener!




fin!!!1 - jag älskar er!

farsdag

dålig uppdatering igår, därför jag inte var hemma någonting igår kväll. var med veronica och frida som sagt och vi var för det mesta ute, gick runt och sånt. sen sov jag hos veronica,kom nyss hem ungefär och har fått ett par skor av mamma. för att jag har inprencip bara tygskor hemma, och får inte ha det nu på vintern för henne. fick ett par uggs.

idag är det ju farsdag men vi tog fel på vecka så vi trode det var förra veckan så vi har det avklarat. kom ihåg att gratta era pappor idag! men farmor&farfar kommer hit senare, vi hörs ikväll kanske! lägger in bilder senare ciao

lördaggg

hejsan, mina ögon har kliats lite då och då under veckan så ska testa använda smink idag och kolla fall det verkligen var det. har inte gjort så särskilt mycket hitills idag, bara hjälp att flytta ut lite möbler från mitt rum med mamma. snart eller senare ska jag vara med veronica och frida, vi får se vad som händer. ingenting bestämt iallafall kan jag säga. ska plocka upp från golvet nu, eftersom övervåningar har blivit som mitt ''rum'' nu eftersom jag inte kan hålla på i mitt rum, eller sova kunde jag göra men inget annat. men ska gå och möta veronica nu, vi hörs!



nymålat

hållt på målat och tapetserat hela dagen efter jag kom hem från skolan, kommer få träningsvärk i mina armar haha. nu har jag bara andra sidan kvar... får ta den lite senare förhoppningsvid. färgen blev typ sandfärgad, det blir nog bra det här! ska gå och springa lite på springbandet nu med, vi hörs när vi hörs!


bloggtorka

orkar inte blogga, min blogg suger och jag mår illa. vart får alla ideer från? bara jag som har torr hjärna eller.. orkar inte anstränga mig heller, ska spackla mitt rum snart efter maten jag kommer tillbaka när jag har någonting vättigt att skriva om, om det ens inträffar. att blogga är nog inte min grej, eller är väl mindre duktig än vad alla andra är på detta. men man kan inte vara bra på allt, jag ska nog hålla mig till det som passar mig. men vi får se hur mina beslut kommer se ut, hejdå!



höjdhopp

såhär pepp är jag inför höjdhoppen imorn på gympan, varför jag ens tar upp det vet jag inte. vill bara visa hur duktig jag är på att hoppa höjdhopp, vill dela med det till er.

blabla

internet har inte funkat, beror kanske för att det vart snökaus här i sundsvall om jag ska uttrycka de rätt. nu har det iallafall tagit paus på snöandet. men kom iallafall nyss från badet, känns som jag lär mig mycket bättre att läsa när jag ligger i ett varmt bad haha? knäppt. men ska kolla igenom en gång till sen får det vara nog, annars kommer mitt huvud få hjärnsläpp imorgon av allt jag lärt in mig idag! min blogg suger för jag skriver bara ointressanta saker, får använda min kloka hjärna och komma på någonting. vi hörs kanske senare ciao!


vinter land!

hejsan gott folk, igår kväll började det snöa och har gjort det hela dagen nu. enligt väderprognosen ska det sluta vid 11 ikväll om inte det håller på längre.. det är djupsnö redan nu! härligt på ett sätt men besvärligt och kallt på ett annat sätt. kom hem från skolan nyss eller ett tag sen och ska sätta mig med biologin. just nu har jag inget mer på hjärtat att lätta så vi får höra senare. ciao!



normalt


finns allt bra mycket konstigt folk här i världen...

allergi?

dom senaste månaderna har det kliats i mina ögon jätte mycket, har vart alldeles rödsprängda. ska testa vara utan smink 1 vecka för att se fall det är sminket jag inte tål. annars ska vi åka och kolla upp det, kan vara mina djur som orsakar det också eftersom det brukar klias när jag inte har smink också.. vill inte att det ska vara djuren, tänker inte ta bort dom om jag så måste peta ut ögonen på mig själv.. nej men där överdrev jag. men vi får hoppas på att det är sminket då, det går iallafall att klara sig uta.

syns inte så mycket, men det är inte roligt iallafall..

maya

gick ända till kyrkan för att kolla på mayas grav, fint det är där uppe nu när alla har vart där och tändt på alla gravar. tyvär var det nästan inga som vart hos maya.. synd att jag inte hade med mig nått ljus dit upp så det skulle se lite mer ljusare där hos henne. men får väl åka upp dit någonting mer och ta med någonting, nu snart var det 5 år sedan hon försvann. du ska veta att vi tänker på dig..

ut ett tag

ska gå ut och gå nu med veronica och emma, frida tycks inte logga in på msn eller svara på mobilen satt.
är as trött råkade somna 1 timme nu, så känner mig som ett vandrande lik.. vi får väl höras senare när jag kommer in om jag orkar dvs. hejdå!

hej påsar under ögonen.....

promenix

har tråååkigt, senare ska jag ut på en promenad. upp till kyrkan för att tända ljus eftersom jag aldrig gjorde det igår. ska kolla fall vi hade ljus annars vet jag inte, får väl gå upp ändå och bara kolla, visa att jag bryr mig lite iallafall. sitter och lyssnar på musik nu och ska straaax käka, ha en fortsatt trevlig dag ciao!


sådär känner jag mig just nu!

back to school

hejsan! kom nyss hem från skoldagen, tänker inte berätta om sånt för det är bara tråkigt. har iallafall halft ett prov i musik och det gick väl sådär, hoppas jag fårg vg.. ska väl ta och plugga lite biologi senare, har det på torsdag! nu börjas det igen, provprovprov!! så det är bara till att vänta in jullovet gottfolk. skriver mer senare, ska väll hitta på någonting att roa mig med ciao.

music of the day

usel uppdatering idag också, slänger in en låt bara det det.

tråkiga söndag!

sitter just nu och kollar på beck - gamen, har redan sätt den ett antal gånger förut, men allt för att slippa göra läxan.. ska faktiskt plugga efter. har suttis med sovkläder hela dagen och inte orkat gjort någonting, men söndagar är väl till för det? söndagar är alltid så tråkiga, finns ingenting att göra mer än att sova. finns knappt någonting bra på tv på en söndag. men ska kolla klart på detta nu sen lägga mig i badet och läsa läxan, hade bra!


älskar mina sidenkallingar!

huvudverk

hej, orkar inte blogga idag eller sitta vid datorn. har sån huvudverk och haft hela natten. vaknade nyss, eller har väl vaknat hela tiden och somnat om. måste plugga till musikprovet imorgon och träna på gitarr låten, senare ikväll måste jag upp till graven för att det är allahelgona eller vad den nu heter. vi får se fall det kommer upp ett inlägg idag.. men jag lovar inget. ingen som bryr dig ändå! hoppas ni får en bättre dag än mig. ciao

ska börja ladda upp bilder som hör till dagen/inlägget mer och inte
bara ta massa random bilder hela tiden!

lördagg

kom nästan nyss hem. for till mormor och morfar istället så det blev inge målning idag.. ska börja imorn istället fall jag hinner, efter det så gick jag till veronica och frida och va med dom hos frida en stund, sen så fick vi bort till linus för att vara med han och elias, gjorde väl ingenting speciellt. Linus vågade inte släppa in oss förän sista halvtimmen som vi satt och kollade på tv typ. just nu äter jag dextrozol.. de är gott hehe! vet inte vad jag ska göra nu, bara sitta och lata mig och göra ingenting än datorn. vi hoppas på ett till inlägg innan läggdags eftersom uppdateringen idag har varit snål. ciao!


sommar.. :c


ny dag igen

har ingenting att skriva om, ska åka och köpa färg med mamma strax för vi ska börja måla idag då. vaknade rätt sent idag med som rästen av lovdagarna, kan bero på att jag sitter uppe till 5-6 utan att göra ett dugg haha? måste ändra rutin nu till skolan igen, kommer vara död när jag ska kliva upp minns inte ens vilken dag vi har sovmorgon, så länge har jag väl inte vart borta från skolan? men skit samma, ska gå och klä på mig nu och orkar inte fixa mig skönt att gå ofixad. slänger in en bra låt.


say you love me, say you care
say you have some feelings there

fjortisar

eftersom folk lägger ner tid på att kommentera ordet ''fjortis'' och inte verkar veta inebörden utav det så kan jag mer än gärna berätta eftersom ni framstår som väldigt pinsama när ni skriver det till fel personer.

Fjortis är en beteckning på någon som beter sig naivt, omoget, och väldigt osäkert. Fjortisar tar däremot varje chans att på olika sätt visa hur mogen och vuxen han/hon är och söker väldigt mycket uppmärksamhet. Ordet fjortis syftar på fjorton år men det är snarare så att fjortis är ett sorts beteende och inte en viss ålder.
nu för tiden har folk snarare gjort det till ett utseende som kan uppfattas som att ha onormt mycket smink och hur nu folk vill peka ut det. ni personer som kommenterar sånna här kommentarer känner oftast inte personen och dömmer då bara efter hur personen ser ut, kalla det vad som hellst men fjortis är det inte eftersom det är hur man är som person och beter sig.



godnight!

ska börja fundera på en ny header. den här är ju så tråkig, en helt vanlig bild bara.. ska försöka göra någon speciell, fast jag är inge bra på att göra headers. har inge program att hålla på fixa i.. förutom några dåliga. kan inte ens göra i paint, för det nya är sjukt svårt? vet inte ens hur man klipper ut där och sånt. men vi får se hur det går. sen ska jag gå och försöka sova så jag kommer upp någongång imoron, blir förmodligen inge fler inlägg idag så då får vi väl höra imorgon som vanligt istället. tjao

övertrött!

såhär känner jag mig just nu, är övertrött för jag har inte sovit nästan någonting idag eftersom jag klev upp 10 idag och gick inte och la mig speciellt tidigt igår som jag skulle heller.. problemet med att man är övertrött är att man inte blir riktigt 100, skrattar åt saker som inte har någon mening och ens roligt och att inte INTE går att sova.. hur mycket man än vill så är man så trött så man blir pigg..? lite konstigt beskrivet men ibland är det rätt roligt att bli såhär haha!

karaoke?

haha hittade någon rolig sida, det är som typ singstar på datorn då.. fast as svårt, går sämst ju!

fräknar

jag hissar fräknar.
det är otroligt gulligt på många, men det ska vara en normal mängd inte överallt. önska själv att jag hade. får pyttelite på sommaren men det är ingenting som syns bara fall man kollar nära, tycker själv att det hellst ska vara bruna. förstår inte hur folk som har det försöker dölja dom? men så är det alltid, fall man tex har lockigt hår vill man ha rakt, fall man har rakt vill man ha lockigt. lite små konstigt.


blev lite fail.. är helt ofixad här!

ibland undrar man ju.

drive in på donken

mamma - cim vad ska du ha för dricka?
jag - hm.. fanta!
mamma till aparaten man pratar i - COLA
jag - men jag ville ju ha fanta?
mamma - oj förlåt, lyssnade inte på vad du sa..

home

äntligen hemma, har vart i huddik ända sen klockan 11, har gått på massa konstiga affärer. köpte bara nå småsaker, minns knappt vad det var.. sov hela vägen hem, är jättetrött.. men vill inte gå och sova nu eller. ska kanske börja med att riva ut allt från mitt rum och he saker i kartonger, kan förmodligen börja måla rummet imoron enligt vad mamma säger. bra, skönt att få en förändring nu när det är så trist ute. ska snart börja, måste bara vila upp mig lite, har trotts allt gått hela dagen idag nästa. hejdå!

åh längtar tills sommarn, det är ju nästan för kallt för att vara ute nu..
och vad kommer det inte bli när snön kommer, typ tusen minus grader..
brrr

huddik

vaknade vid 20 i 10 och har duschat, ska strax åka till huddick med diana,simon och mamma. jag kommer inte kunna uppdatera under tiden jag är där och det var väl inte särskilt oväntat. Ni får ha en bra dag medans så uppdaterar jag när jag kommer hem, vet inte när men någongång vid eftermiddag. hejdå!


ledsen och nyvaken jag ser ut haha! men orkade inte leta efter någon
annan bild, tog den närmaste.

jobbigt, rubrik

helo there. kom hem för en stund sen från veronica, vi har gjort lite blandat idag. bastade och färgade ögonfransarna så nu har jag blir mörkare ögonfransar, fast det synns inte så värst mycket men mer än förut. förut hade jag ljusbruna/bruna ögonfransar och väldigt korta, dom syndes inte så bra då utan maskara. kollade på nya avsnittet av ph, suur jag blev när johannes valde bort julia.. men nog om det, just nu ska jag gå och fika någonting och ska sova tidigare för ska upp och åka till huddik tidigt vid 10 så jag är pigg. ni får ha en fortsatt trevlig kväll och hålla utkik fall om jag lägger upp någonting mer idag. annars hörs vi imorgon som vanligt ciao!




alltid lika dålig kvalite med mobilkamera, lovar att använda riktiga
kameran mera!

room

sitter just nu och funderar på hur jag ska göra om mitt rum, har länge velat göra om det. förändra allting här inne. för just nu tycker jag att det ser så billigt ut, mer som ett barn rum som är köpt från lidl.. men har äntligen lyckats övertala mamma och pappa att få köpa ny säng och måla om. Vill också byta golv till trägolv men det skulle aldrig falla in för mamma, hon tycker att jag inte tycker mitt nuvarande golv för att jag glömmer jämt plattången där så det blir fullt med brännmärken i golvet. Men skit samma, jag vill iallafall byta tapet till besch/ljusbrunt och hiva ut massa saker som är helt onödigt.

nått i den stilen ska det bli, just nu är det kaous i mitt rum. så hejdå!!

joakim thåström

hejsan, vaknade för kanske en halvtimme sedan och har bara legat och snosat sen dess. förstår inte hur jag kan sova så här länge.. kanske för att jag är vaken halva natten, men det är ju lov så vad gör man inte! vet inte vad som händer med min dag idag, fast det vet jag nästan aldrig så blir man förvånad? haha. men ska piggna upp mig lite så skriver jag när jag har nått roligare att skriva om,


lägger iställer in dagens låt för att liva upp det här inlägget, för visst blir allt
roligare med lite musik bara?

dom har mått som du.

jag bryr mig inte om fula och dåliga kommentarer, men andra kanske gör. det här är en offentlig blogg som vem som helst får läsa och ha sina egna åsikter om. Okej om ni inte gillar det ni läser eller ser, man kan inte älska alla & allt. Det gör varken er själva eller andra till en bättre människa genom att spy ut fula kommentarer, ni växer inte i någons ögon för det. Det visar bara hur pinsama och oanmänbildade folk är och hur dom har blivit uppfostrad. De mesta del handlar om avundsjuka, att ni själv har suttit i den här satuationen och vill inte vara ensam om det, ni tar någon i mängden och trackaserar den för att få er själva må bättre. Men tänk på att folk kan vara känsliga, folk kan ha komplexer över saker. ni gör inte saken bättre utan bara sämre. Det är bara att skratta åt dom, men någon gång kommer dom börja inse att det dom gör är fel. att det inte finns någon mening i det, utan det skapar bara hat hos som flesta.


tar bara någon random bild för att göra inlägget lite mer roligare.

man måste tänka till.

när jag inte hade en blogg hade jag fullt med ideer vad man kunde göra för nått, jag tänkte alltid ''fall jag hade en blogg skulle jag göra ditt&datt'' men nu när jag väl har en blogg så finns det inge ideer kvar? vart tog allt vägen.. så är det jämt, innan jag skaffade min system kamera hade jag massvis med saker jag tänkte att jag måste bara knäppa det, men när jag väl fick en hade jag ingen ide alls vad jag skulle knäppa på, jag kommer inte ens ihåg vad jag tänkte på då? man kanske måste vänja sig innan det börjar rulla på.. eller kanske bara diskutera saker som jag gör just nu? det måste nog vara nått intressant som lockar folk att läsa och inte strunt hela texten. Det är svårt, folk tycker om olika och jag har ingen som helst aning om vad det är. jag bloggar för jag tycker det är roligt att dela med mig av mig själv,mina saker och funderingar. Inte är det roligt att läsa ens blogg om den bara skriver ointressanta saker och inte det man själv vill läsa?


det kanske bara räcker att bjuda på sig själv lite extra? vad vet jag!

outside

hejsan, kom nyss hem från veronica. Mötte ju hon som sagt förut fast jag hade inge batteri på mobilen så vi kunde inte ringa varandra som vanligt och fråga vart vi var, så vi gick förbi varandra och jag gick och letade hon massa fast hon var hemma hos mig.. men vi har bara vart ute och skulle gå till gården för det var lan där men de var låst, för dom som inte anmält sig fick inte komma in.. så efter ett tag gick vi till henne för det fanns ingenting att göra för det var dött ute. kollade på ph och bakade chokladbollar! nu ska jag plocka lite på rummet sen fortsätta kolla på ph, sen vet jag inte. får väl försöka hitta på någonting



veronica har bilder, för mina blev konstiga. men det verkar inte gå så
bra för henne att lägga in dom!!

bloglovin!

nu kan ni följa mig via bloglovin, så ni håller koll på mina inlägg och vet när jag uppdaterar. som jag sagt tidigare så borde ni ge mig en chans för jag är trotts allt ny på det här och kan utvecklas kanske.. knappen finns där nere bland mina länkar eller klickar ni på bilden nedanför.



höstväder

ska alldeles strax gå och möta veronica, vet inte vad vi ska hitta på men vi får se. det regnar ute.. det jag hatar mest med hösten, att det alltid ska regna och vara mörk. man hinner inte ens vakna förän det är kolsvart ute..? men man ska se det från den ljusa sidan, det är rätt mysigt när det är mörkt ute och att man får använda olika varma halsdukar. Det är inte långt ifrån till sommaren, eftersom tiden går sjukt fort. Men ska sluta blabbla nu och möta upp veronica. Ni får se iallafall hur jag ser ut. ha en bra kväll!





Följ min blogg med bloglovin

music of the day


kan slänga in en bra låt som Daniel Norberg sjunger, han var tidigare med i idol
men åkte ut nu i fredags.. han var en av dom jag ville skulle komma långt men
som sagt så finns det många duktiga där och alla kan inte stanna kvar, jag tror
ändå han kommer bli lite mer känd precis som ex: erik segerstedt och danny..?
något litet men ändå stort om ni förstår.

så vad tycker ni om han?

helo

godmorgon, vaknade nyss. ser att jag har fått flera läsare, eller kanske bara tittare? skit samma, hoppas ni stannar kvar och ger mig en chans, är trotts allt ny på det här och kan utväcklas.. eller vad vet jag. nu ska jag hoppa i ett varmt bad för det känns som jag börjar bli förkyld och det vill jag inte råka ut för.. vi hörs senare, ha det bra så länge.

vad gör jag? hur ska ni kunna veta, det vet jag inte ens själv.. haha!

klockan tickar.

oj vad klockan går! trode den var runt 1.. men har nyss kollat klart på en film ''the notebook'' har sätt den en gång förut men jag är en sån person som kan se filmer flera gånger om fall jag verkligen tycker om dom. rekomenderar denna till er som gillar romaner/sorliga filmer precis som jag, den väcker starka känslor. men iallafall så orkar jag inte vara vaken nå längre. ska gå och borsta tänderna sedan hoppa i säng och vänta in en ny dag. vi hörs!


10 saker



1. jag älskar att rita/måla, ända sen jag var liten har jag tyckt att det har varit jätte roligt. Det finns hur mycket som helst att måla och jag själv föredrar att använda fantasin och måla någonting ur den än att sitta och rita av saker, det är jag inte så väst duktig på. Jag vill bli duktig när jag blir äldre inom det här och övning ger ju resultat!

2. mitt namn utalas kim, det är nog en viktig punkt för er som inte känner mig eller vet vem jag är. Dom flesta som inte känner mig tror att mitt namn utalas sim men det gör det inte. Gillar inte när folk kallar mig sim.. det gör mig oftast irreterad när jag vet att dom gör det med flit. '

3. När jag var liten blev jag mobbad för mitt namn, alla tjejer i min stuga tyckte det var fult eftersom det var ett ''pojknamn'' och ville därför inte vara med mig.

4. Jag blev även mobbad på på gymnastiken av en tjej. hon kallade mig hela tiden tjock och ful även fast vi nästan hade likadan kropps byggnad..? och var var inte ens tjock när jag var liten. hon gjorde det ständigt varje gång och fick mig att inte vilja gå kvar i gymnastiken så jag slutade.

5. Jag ångrar mig att jag slutade gymnatiken, jag skulle inte ha tagit åt mig som jag gjorde då. Men jag var liten, och hade inte samma tankar om jag har idag att man inte ska bry sig vad andra tycker, det är bara brist på avundsjuka. Jag gick i gymnastik 7 år och det var någonting jag verkligen brann för då. Jag är nog lite för gammal för att börja nu, men är så sjukt sugen på att börja igen..

6. Jag har 2 olika yrken jag vill bli när jag blir stor, men jag vet inte riktigt vilken jag vill välja. Jag vill bli inrednings arkitekt, för det verkar otroligt roligt att jobba med. Jag gillar att få en förändring på saker och ting och det bästa jag vet i så kallade ''hobby'' är att måla och hålla på.  Men jag vill även bli spykolog, en sån som hjälper folk som har det svårt, främst barn. jag vet själv hur det är att hålla inne sig saker när man mår dåligt och inte vågar prata ut med varken föräldrar eller vänner. att hjälpa folk och få dom se från ett annat perspektiv i livet, få dom förstå att allting har en lösning och att man inte ska försöka hitta snabbaste vägen ut!

7.jag gillar att tycka till, skriva texter om mina egna åsikter om saker. Jag gillar att dela med mig av det jag själv tycker och tänker och ge folk en uppfattning. När jag har tråkigt så är det faktiskt sysselsättande att skriva av mig om olika saker tex djurplågeri eller fall jag har andra åsikter än vad vissa andra folk har.

8. Jag är rätt fjantig av mig, tar det mesta inte så seriöst som folk kanske trot. Jag gillar att flamsa runt och skämta om allting, även fast folk kanske kan tycka det är lite jobbigt ibland. Men man ska ha kul så länge man är ung, och jag vill inte växa upp. Jag har det bra som jag har det och skulle alltid kunna vara såhär.

9. jag biter på naglarna, och jag vet att det inte är speciellt fräscht. Men det är som ett beroende och jag gör det omedvetet. Men nu har jag börjat använt något som heter stop n grow och det funkar hyffsat bra. Det smakar äckligt och man har smaken kvar i munnen nästan hela dagen känns det som, eller är det bara en inbillning. Men nu har jag fått lite längre naglar och ska försöka spara ut dom tills dom blir fina.

10. Det bästa jag vet är när någon kliar mig på ryggen, det är riktigt skönt. Speciellt när någon har långa naglar. Jag tänker uppfinna en maskin som kliar än på ryggen hur länge man vill. Vadå det finns massage stolar då måste det också finnas kli stolar! för massage och klia är ungefär samma sak.. typ..

nu kanske folk har fått en liten uppfattning om vem jag är, nu vet ni lite mer om mig än vad ni gjorde innan ni läste de här meningarna. Det kanske inte var världens bästa saker jag skrev ner men jag hade lite torka om vad jag skulle skriva om. så detta får duga för denna gång. Nu ska jag antingen lägga mig

tråkig rubrik

tjenis, kom nyss in för jag följde med veronica en bit för hon skulle hem. Emma orkade inte göra någonting så blev att jag bara var med veronica. Vi gick till gården först och kollade fall det var öppet fast sen ville vi inte vara där så vi gick hem till mig och va där tills nu då hon skulle hem. Nu ska jag kolla fall det finns någon bra film jag kan ladda ner och kolla på, har ändå ingenting bättre för mig. Min blogg är dryg och det vet jag själv.. för jag vet inte vad jag ska blogga om och jag tycker själv att det är tråkigt att läsa någons blogg om den bara skriver tråkiga inlägg.. men fall det är någon stackare där ute som läser min blogg kan väl komma med förslag? jag har bra fantasi men inte till detta.. så vi hörs när jag har någonting mer vättigare att skriva om! hejdå



e&v

ska ut nu och vara med veronica & emma, även fast det regnar ute. Men lite regn skadar aldrig! får se vad vi hittar på, vi skulle antagligen till gården och kolla fall det var öppet, annars vet jag inte vad som händer. Men någonting blir det alltid. skriver väl senare när jag kommer in, ha en fortsatt trevlig dag för det ska jag ha. hörs!


emma och veronica

tisdag

godmorgon, eller godag kanske man ska säga.. sitter och äter frukost, kunde som sagt inte sova inatt så sov lite länge.. vaknade vid 2 och har vart på willys sen dess. vet inte vad som händer idag vi får väl se lite senare. slänger in ett inlägg sen när jag har annat att prata om för nu har jag blackout och bara pratar strunt. vi hörs.


hata jigsaw!!!

hade precis laggt mig och var trött och skulle sova, så retar jag upp mig att den där jigsaw clownen kommer in cyklandes på en cykel till mitt rum och säger '' jag vill leka en lek med dig '' bra cim, och nu kan jag inte sova heller för att jag själv håller på att skrämma upp mig själv. Även fast det är en film så känns det verkligt.. eller på en konstigt sätt. Får väl vara vaken in tills jag somnar sittandes vid datorn, jag har inget val.. att detta alltid ska hända när jag sätt en skräckfilm..!

clowner är så äckliga, brukar ni också reta upp er själva medvetet
men ändå inte efter ni sätt någonting läskigt på tv? svårt att förklara
jag gör det med flit fast ändå inte..?

hemma nu

kom nyss hem från bion, trode saw skulle vart bättre men den var ganska bra ändå. Riktigt äcklig och sjuk film.. det var nästan inge 3D i filmen eller lite då och då men för det mesta bara i pausen.. plus så fick man ont i huvudet av att ha på sig glasögonen men vänjde mig efter ett tag. Men nu ska ni inte få behöva läsa allt jag gnäller på jag ska sätta på någon barnslig film nu för att ränsa bort saw tankar så jag inte får för mig någonting inatt av det här, alltså att jag drömmer mardrömmar och retar upp mig själv. Drömmer nästan alltid mardrömmar.. undra vad det betyder? har en drömbok här hemma någonstans kanske kan kolla upp det. Men jag hoppas ni haft en bra kväll precis som jag och vi får väl hoppas att jag har något mer att tillägna till er innan det är dags för mig att sova. vi hörs!


vilka jumbo fingrar det ser ut som att jag har..!

eh hej

alldeles strax ska vi åka på ica för att köpa någoting till bio'n eftersom det är rätt dyrt att köpa det där borta kostar typ dubbelt så mycket än vad det gör på vanliga affärer. Har vart anmällt seg idag och inte gort någonting, det är väl lika bra det. Men ska röra på fläsket och äta någon form av middag innan, okej det är lite mindre än en timme men ändå.. tiden går fort när man sitter vid datorn och gör examt ingenting!!


saw 3D

skönt med lov, har längtat till att få sova ut som jag inte har fått gjort på 2 veckor. Eftersom jag var på prao som jag fick börja klockan 6 på och sen så var det inge sov morgon på skolan, men när det väl var det så visste jag inte om det och gick på skolan ändå.. kul! Men iallafall så ikväll ska jag på saw 3D, eftersom alla saw filmer är bra så lär den här ju vara bättre eftersom den har 3D. Men ska väl ta och vakna till nu och göra mig i ordning, vi hörs när vi hörs.


frozt

RSS 2.0