16!


mina efterlängtade hörlurar

grattis till mig själv, 16 hela år! har spenderat min födelsedag ända tills nu på sjukhuset.
mormor blev dålig inatt och var tvungen att åka in.. efter några prover fick hon åka hem
igen, men jag litar inte på läkarna för 5öre. dom har för de mesta fler fel än rätt. håller
iallafall tummarna på att de inte var någonting farligt.. men just nu är jag ovanligt glad!
kommer visa presenter senare ikväll när jag fått alla, sitter och väntar på släckten nu.

i can really use a wish right now.

3e gången jag skriver om det här, har varje gång lyckats kryssa fliken och glömt att jag skrivit ett inlägg. så sitter här proppmätt av de cupcakes vi åt hos frida, eftersom klockan har slagit ny dag så säger jag grattis frida♥ vi har inte gjort någonting speciellt, suttit och spela och öppna paket. tack ännu en gång för presenterna! är pigg så ska sätta på en film, fast inte än. måste kolla igenom de 1400 inlägg på blogglovin före. sov gott fall jag inte uppdaterar mer.

så här såg jag ut idag, fint att jag har kinesögon på bilden.

spongebob

kom hem från birsta för ett tag sedan och har suttit och slagit in paket. köpte med mig en tröja hem också eftersom den var så pass billig. om ungefär en timme ska vi till frida och vara där, med emma och elin. vet inte vad vi ska göra efter. men de får vi se.

btw, jag har tatuera mig. min käraste svampbob

i've got a beard


har typ inge bilder att lägga ut, även fast jag har miljon tals på datorn. men dom är lite knas så vi avstår
från att lägga ut dom här.

nyss kommit upp från badet och sitter och ränsar/sorterar bilder på datorn. kanske hjälper lite eftersom den laggar hela tiden impr.. ska gå och göra mig klar efter, måste åka och köpa present till frida för hon fyller år imorgon! så ska vi hitta på någonting ikväll, får se vad de blir.

SLARVCIM

fick sluta 2 timmar tidigare bara för att vi sa att vi skulle på öppet hus, fastän de öppnade då vi igentligen skulle ha slutat! följde iallafall med nicole dit för att kolla och höra om skolan, är själv inte intresserad av den men följde bara med ändå.

jag får alltid en slags tix att leta upp nyckeln så jag inte har tappat den hela tiden, och nu ikväll kändes de som att den var borta. hittade den varken i väskan, jackan eller hemma. jag vet inte hur, men jag har lyckats slarva bort 3-4 nycklar under hela 9an. ingen koll alls.. och de är inge roligt att lägga ut sina pengar för att man har slarvat bort sin nyckel. den ligger säkert på thoren eller i bussen... bra.

cambilder.

nu har jag kommit hem efter 2 timmars träning, helskönt! afrikan dansen var ju lite lustig den, men musiken var nog värst. ska gå och hoppa i duschen och lägga mig framför tv'n för att kolla på bb. eftersom jag är så snål med inlägg så får ni mina fina cambilder jag nyss tog, ha de bäst!






farliga skeden!

passar på att klämma in ett inlägg nu, ska åka och träna!

kort och ojobbig skoldag, nackdelen var att på hk'n råkade jag skära mig i munnen med skeden. blödde mycket och nu känner jag en paaaaiiin. efter skolan åkte jag på boom och kollade på tavlor, ska önska mig till jag fyller år. mina väggar är tomma i mitt rum så behöver lite utfyllnad. bara 5 dagar kvar sen fyller jag år, woho. ska skynda mig att byta om nu hejs!


tanläkaren..



var till tandläkaren imorse, fick längre sovmorgon än vad jag skulle haft, skönt! hade iallafall början till hål på en tand så ska få komma tillbaka och laga så att de inte blir värre. fick ta kort, de är nog de värsta som finns! tandläkaren fick ta om flera gånger bara för att bilderna blev snea hela tiden, och för mig rann de bara tårar. så just nu har jag köttsår i munnen och de gör ont som fan! åkte till birsta efter skolan och fick en vårjacka av mamma, som var en försenad alla hjärtansdag present. och sedan kom veronica till mig och vi kollade på typ tv hela tiden. kan lägga in bild på jackan lite senare, sitter just nu hos diana. blev så kiss nödig när jag hade följt veronica en bit så jag var tvungen att gå in hit.


big brother!

blev ingen träning, vi kunde inte ta oss dit på något sätt så de blir på onsdag istället. istället satte jag på mig slappkläder och kollade på tv hela kvällen. söndagar är en väldigt bra dag att kolla tv på, eftersom de är mycke bra också. först solsidan och timeout. sen stod de mellan wallander och big brother, jag kollade på big brother och bad pappa spela in wallander. de va ju smart! nu ska jag gå och fika ska till tandläkaren imorgon bitti också så jag lär ju stå inne i badrummet längre än vanligt innan jag lägger mig.

var de bara jag eller var de mesta bara muppar som gick in i huset? sak samma, de kommer säkert blir roligt. har längtat år efter att de här ska börja igen!


♥ hello there

vilken seg dag, jag vaknade vid 1 och har legat och sovit framför tv'n ända tills nu. ska börja vakna upp mig lite nu, så ska jag åka och träna senare vid 6. ska gå och leta fram kläder och kamma mig. hörs ikväll.


we♥it.

grymt

vilka söta killar, han äldsta är ju duktig på att sjunga och han är bara 10 år. 
hittade ena videon hos thaipinnen.

 




goodmorning people.

ursäkta mig för dålig uppdatering, men sånt händer ibland. ligger just nu och kollar på nyaste avsnittet av anagina show, bettan är så rolig haha! ska gå och lägga mig i ett bad när jag kollat klart. vaknade iallafall ovanligt tidigt idag i skillnad på vad jag brukar, beror kanske på att jag somnade nästan direkt efter att emma frida & veronica gick igår. vid 12 tiden!


härlig bild sen i sommras.


when i was child


sitter och kollar på kort sen då jag var liten, roligt att jag kommer ihåg precis den stunden på vissa kort. ska skynda mig nu för jag ska följa med på ica, inte för att jag ska ha någonting speciellt men ändå roligt.


greyson chance




kläder



tog en liten paus och kollade lite på kläder, fyller ju år om 13 dagar så måste ju ha någonting att önska mig. hittade lite saker men självklart ska jag inte bara önska mig kläder. har fullt i min garderob och 70% av de använder jag inte, borde typ sälja på tradera eller något.

mumz



sitter just nu och äter flingor och yoghurt! har vart en kort dag idag, ändast 2 lektioner. började vid 10 också och slutade 1. ska lägga mig och kolla på kemi'n och göra en engelsk översättning också, mycket jag måste hinna med. bäst jag sätter igång på stuberten. börjar få huvudvärk igen också!! blabla

alla♥dag

glad alla hjärtans dag eller hur man säger? trevlig kanske. iår firar jag nog min alla hjärtans dag med huvudverk, de funkar ju de också! kom nyss hem från skolan, måndagar är ingen jobbig dag för oss vilket är skönt. ska gå och sätta mig vid tv'n så får ni ha en bra dag med mycket kärlek!


ɥıɯןɐqɐpǝʇ

kom hem för ett tag sedan från himlabadet, åkte vid 1 tiden förut idag. var hur skönt som hellst att bada, har inte gjort de någonting nu i vinter. förutom i badkaret då! blev frågad om att åka på yogah träning nu också men orkade inte och skulle inte hinna. får ta de nästa vecka kanske!


my time.



ska iväg på birsta en snabbis med mamma, sedan ica. handlar man för 200 eller över så får man 1kg godis!! sedan ska jag be mamma sticka en tröja åt mig, en sån som jag har på bilden fast en mindre storlek. hon har gjort den för flera år sedan till pappa men den går ner till knäna på mig. får väl önska mig i födelsedagspresent eftersom jag fyller år om lite mer än 2 veckor!

härliga lördag



godmorgon(?) vaknade vid 11 fast igentligen 8, var värsta pigg då men tvingade mig själv till att somna om, för vad skulle jag göra upp den tiden? blev inga himlabadet idag så vi åker dit imorgon istället. har lite lite ont i halsen så sitter och dricker varmt vatten, gillar inte att dricka varmt de smakar inge gott! fast varm oboy går bra, men vi hade inge mjölk hemma.. vill försöka få bort min hosta som jag fortfarande har kvar så är tvungen att dricka någonting varmt.

ullrik



han är verkligen duktig plus att han har skrivit låten själv. har jag för mig (?)

i wonder how, i wonder why.

vaknade nyss, råkade somna någon timme efter jag hade kommit hem. jag och veronica gick till diana och spelade tv spel, men blev trött och sur pga att vi inte klarade ett speciellt uppdrag på simpsons spelet.. ska vakna till mig lite nu och hitta på någonting.




♥ svampbob

i try so hard

är det bara jag eller räcker det inte med snö nu? låt våren komma in istället.

kom nyss hem från birsta, köpte en kofta och bh. vet dock inte fall jag ska byta storlek på koftan, gillar lite stort. men den satt bra ändå. så nu sitter jag och väntar på krubb och sedan ska jag hoppa i ett bad. de konstiga är att jag bara badar för ''ljudet'' och för att bli ren då men jag kan inte ligga i vattnet mer när badkaret är fyllt. känns tråkigt utan rinnande vattnet ljudet. konstigt jag vet!


i dream about you all the time

hade annat för mig igår, så blev inte att jag satt vid datorn. jag och elin gick på frilufsdagen så var de nå lekar vid kyrkan.. tråkiga boll lekar. somnade iallafall 2 timmar när jag kom hem sen var jag med elin frida och veronica.

idag slutade vi efter lunch, har endast haft nationella, skriv delen som var 3 timmar lång. använde bara 1 ½, blev klar väldigt fort. valde något tema att jag skulle skriva vad kärlek innebar och om de var värt när de var så smärtsamt osv. ska åka iväg på birsta snart!


we♥it

nothing lasts forever

nationella gick bättre än väntat, trode jag knappt skulle hinna med tiden fast blev klar före. inte så jobbig dag hade vi heller. efter skolan åkte jag elin frida & veronica och köpte något att fika imorgon på frilufsdagen, antar att de bara är jag och elin ska ska gå. Får iallafall inte sjukanmäla mig nå mer, eftersom jag gjort de så pass mycket de senaste. men vi behöver typ bara gå promenad 40 minuter sen får vi gå hem.



sadface

har vart trött så inte orkat suttit vid datorn ens så mycket, fick stanna kvar 2 timmar extra idag för att kolla igenom nationella provet och anteckna och sånt. så nu har jag iallafall en liten hum om vad det handlar om och så inför imorgon.
imorgon startar ju nationella för oss 9or i svenska, det är nytt för oss alla så får hoppas att der går bra. vi fick tidigare testa förra årets nationella prov, alltså läsförståelsen.. den var inte precis lätt om jag ska uttrycka mig. tror knappt jag fick godkänt på den för facit var cpsär, de dåliga är att man måste vara exakt också.


sådär kommer jag känna mig imorgon, blabla.

bonaqua päron, mums!

Sitter och renskriver min so inlämning och måste fixa någonting att säga till redovisningen också. har fått längre tid på mig eftersom jag har legat sjuk, jobbigt att ha det kvar.. det är det jag har hållt på i stortsätt av hela dagen, var även på coop med andreas och pappa. och tack gud det fanns bonaqua päron! trode nästan de hade slutat med den smaken för ica & willys har inte fått in på flera veckor? och de andra smakerna är äckliga, bara päron som duger för mig!


melodifestuvalen.


ikväll börjar ju melodifestuvalen. brukar inte vara en sån höjdare, Eftersom de nästan
aldrig är några bra bidrag som skickas vidare. Har tjuvlyssnat lite på några bidrag nyss
och verkar som att de har lyckats iår med att få med bra låtar och artister.
btw lite coolt att en gång ska hållas till i sundsvall.

yeah im back

nu är jag snart frisk, eller min feber är iallafall borta. bara min elendiga hosta och snuva som återstår! valde att inte skriva någonting när jag var sjuk för jag har hostat ut mina hjärnceller så kommer inte på någonting att skriva om. plus att jag inte gjort någonting på dagarna och mina inlägg skulle ect se ut så här ''hej, idag har jag legat i sängen hejdå'' Men det glädjer mig att ni fortfarande besöker min blogg, har faktiskt vart in och kolla min statestik på brist på inge bättre för mig. bara för det ska jag uppdatera mycket och bra!1


så inleder med en lite wierd bild, fniss.

bussigt.

schyst läkare jag har, för ungefär.. 6år sedan eller lite mer så fick jag reda på att jag var allergisk mot alvedon. fick jätte mycke utslag och min hals blev slämmig. om den inte var de redan innan, minns inte så väl eftersom de var så pass längesedan. jag fick åka in på sjukhuset och vänta i 2 timmar på min tur eftersom dom hade glömt bort att det var min tur, sjukhus är alltid lika slarviga. jag fick gå in och ta ''prover'' för att se vad utslagen berodde på, och kom fram till att det var alvedonen.

jag fick en ny sak att ta när jag blir sjuk som heter albyl minor och nu sådär 6 år efter får vi reda på att det är farligt att ta det mot feber? eftersom att man kan få någon slags symdrom. som tur är så har jag inte fått någon symdrom, men man tycker ju att läkare borde kunna sånt här?


RSS 2.0