miniloov



fick ingen sovmorgon imorse eftersom jag skulle till tandläkaren och slipa framtänderna, även laga ett början till hål. första gången jag tog bedövning i underkäken, va hämskt det känns.. känns som man har fetaste fläskläppen och en halvtunga? men iallfall efter skolan for jag till birsta, köpte converse. man fick dom för halva priset typ om man hade storlek 35 och mindre, tur att jag kunde ha 35an! nu sitter jag här och ska försöka få mat i magen. nu har jag miniloov iallfall!!!


helt vanlig dag


duktig kille!

jobbigt med måndag ännu en gång, längtar tills lovet då det inte spelar roll vilken dag det är. för det kommer alltid finnas någonting man kan göra för att göra den ännu roligare. är så trött på skolan nuuu, men vi har iallafall avslutat alla prov,inlämingar och allt annat tjat. känns som det var nyligen man satt och räknade ner hur mycket man hade kvar på bara 2 veckor. nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och NJUTA av en ''ledig'' dag. imorgon är det sista riktiga dagen kvar i hela grundskolan..? eftersom den sista veckan är det bara middag, städning osv. känns lite sjukt.


vanliga tråkiga söndag.





LÄGGER IN MER SEN, HAR INTE BILDER.
grattulerar alla mammor

nu har jag gjort om lite, gjort en ny rolig header hehe. kan inte köra riktiga headers så jag bara klipper in saker lite här och där. blir ju lite trevligt iallafall! var förut på birsta och fick en.. vet inte vad de är förnågonting. en sommarjacka? av mamma. vi fick den nästan för halva priset, annars skulle jag nog inte få den.. *fniss* jjajaja nu blev de tråkigt här, ska äta och senare blir det bigbrother. nu ska de åka ut 2st sen nästa vecka är det final.. vad ska man följa sedan på tv då när det är slut? iochförsig har man nog inte tid med tv på sommarlovet. så där var det problemet löst. HEJDÅ


miip


ha det bra där du nu är.



tanken över att jag har förlorat dig har inte riktigt gått igenom än. efter 14 år så har man verkligen blivit fast vid dig och du kommer alltid betyda lika mycket för mig även fast du inte finns vid liv.. tankar strömmar men ändå får jag inte ut ord, vet inte vad jag ska säga. förlåt mig för att jag inte varit vid din sida när du varit sjuk även fast det inte fanns någonting att göra.. du har betytt väldigt mycket för mig genom dom här åren. jag minns när jag var mindre då jag var ledsen så gick jag alltid till dig, du gjorde mig alltid glad och gav mig tröst även fast du bara var en ödla. eller för mig var du så mycket mer än bara en ödla..

torkel vila i frid
glöm inte att jag älskar dig..

anywhere you go, i will be there.





känns som det inte vart någon skola idag.. kanske för den gick så snabbt. var iallafall nyss och köpte skor, och en ring. ett par kilklackar, men dom är lite för stora eftersom de inte fanns 36 så fick ta 37. men då kan jag växa i dom lite. nu ska jag gå och äta så får vi se vad jag gör. hejs!!!


give me everything you have.



nu blev det lite snålt med uppdatering, sååå kan det gå. har ändå inte gjort någonting intressant, som jag aldrig annars heller gör. håll på lägger till nya låtar till min spotify lista, de har fyllts på med 1 timme. woho! ska snart gå ifrån datorn, orkar inte sitta här längre. bajbaj

skogväxt





har börjat odla lite... ska skynda mig till bussen nu. hejs!!

taking changes.


nomnom, köpte den här ''festisen'' igår. den var g000d.

med den här snabba farten så kommer det nog kännas som sommarlovet är nästa vecka! igår var jag iallafall på bio, minns inte vad filmen hette eftersom det var något konstigt namn... men den var iallafall rätt bra. vi höll inte på att få komma in på bio'n från början, för det var en ful kille som petnoga med att man skulle vara 15 för att komma in och se filmen, så hade inte jag leg. så vi fick inte se bio'n. men sen köpte emma 2st biljetter och gav mig en så vi gick in och såg den ändå. förutom den oturen så började det ''spöregna'' påväg ner mot navet också. kanske fredag den 13 har sin mening trotts allt?

nu regnar det också, så har ingen större lust att gå ut. hoppas det åker bort snart och blir sol. vill inte sitta inne hela lördagen.. ska plocka upp från golvet nu och klä på mig.

what if..


uuuut med alltt

snart orkar jag seriöst inte skolan längre, jag är så jävla trött. den tar all kraft ifrån mig, jag är så sjukt stressad över allt. jag har miljoner prov och inlämningar kvar, och det är 2½-3 veckor kvar tills betygen sätts.

sen blev det inte bättre av att jag nästan gjort klart min engelskaresention och att datorn stängdes av så sparades ingenting. hade suttit med den typ 2 timmar.. sjukt kul. orkar inte blogga mer blö.

miip



igår var jag iallfall ute med frida emma och elin, vid 11 tiden blev vi sugen på att kolla på skräckfilm. så vi gick hem till emma för att kolla. vi skulle igentligen kolla på the grudge men de var ett bra tag kvar tillls den var klar. så vi såg på någon annan, minns inte vad den hette. någonting på I, den har iallafall inte haft biopremiär än. den var faktiskt bra, ryckte till flera gånger.. de stod att det var en blandning av SAW och paranormal activity. nu har jag iallafall kommit hem från birsta, köpte lösögonfransar. glömde nästan alla pengar hemma så blev inge mer, men var inte i behov för att köpa mer heller.

klänning.


har hittat min skolavslutningsklänning, ska beställa idag då den inte tar slut.


he's the reason for the teardrops of my guitar.

tjallå äntligen helg, veckan har faktiskt gått snabbt konstigt nog..? kanske för att vi inte hade något prov förutom nationella då. nästa vecka kommer säkert gå mycket seeegare. bara att hålla ut 5 veckor... vår efterlängtade sommar. gruvar mig lite inför gymnasie valet, vill inte ha mitt 2a handsval. eftersom jag inte kom in på mitt 1a. isåfall kommer jag tacka nej till den om jag ångrar mig. men nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och låta min mage vila, har haft ont i den både idag och igår. vet inte riktigt vad de kan bero på.. stressad kanske. vi hörS

bad



fick sluta vädligt mycket tidigare idag eftersom lärarna tyckte vi gjorde det ''bra'' eftersom vi skulle sitta med matte nationella hela före lunch. matten gick ju som den gick, men rätt så nöjd eftersom jag är urusel på matte. ska gå och lägga mig framför tv'n nu ett tag för att fördriva tiden, sen får vi se vad jag hittar på. inte så sugen på att göra någonting nu satt..

tjalala








muppsar!

kvällen blev inte riktigt som tänkt, inte för att vi hade tänkt så långt men ändå haha! det var dött överallt och det är ett under att jag ens har kvar mina fötter! eftersom det blev lite långtråkigt mot kvällen och det slutade gå bussar så gick vi hem. har nyss vräkt i mig två ostmackor, underligt att det blir godare ju hungrigare man är?

RSS 2.0